Yeni araba arayışı

Oktay_b8_gte

Paylaşımcı Üye

İsim
Oktay
Araç
Passat b8 Gte /golf 8,5 gti
Arkadaşlar merhabalar
Yeni bir araba arayışındayım 2 araç arasında gidip geliyorum tam karar vermedim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum

1.arac Mercedes c300e amg 313PK
2.arac Tiguan 1.5 eHybrid R Line 204 PK

Her iki araçta e hybrid elektrik le yaklaşık tek sarjz da 120 km elektrikle sürüş yapiyor sonra otamatik benzine geçiyor
Her iki araçta full olacak ki şunu ekleyim derdi olmayacak sifir alinacak

Sizce hangisi görüş ve tavsiyeleriniz i bekliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_5663.jpeg
    IMG_5663.jpeg
    157.1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_5662.jpeg
    IMG_5662.jpeg
    314.5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_5665.jpeg
    IMG_5665.jpeg
    218.4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_5664.jpeg
    IMG_5664.jpeg
    237.6 KB · Görüntüleme: 56

Biri değerinden yaklaşık 3 milyon daha pahalı değil mi zaten? Karşılaştırmak ne derece doğru bilemedim.

Biri değerinden yaklaşık 3 milyon daha pahalı değil mi zaten? Karşılaştırmak ne derece doğru bilemedim.
Burda sorma amacım iki araç arasında gidip geliyorum kararsızım artık 56 yaşına geldim ve bu son arabam olacak her iki aracı test surusude yaptım formda ki arkadaşların dusuncelerini ve yorumlarini almak onemli belkide bu yorumlar sayesinde yönümü belirleyeceğim

@Oktay_b8_gte
Elbette Mercedes bu tartışılmaz,

Fakat ben Plug in Hybrid (PHEV) bir araç tercih etmezdim,

Son aracınız olacağını söylemişsiniz, yaşınız daha genç., nice araçlarınız olsun, olacağını da düşünüyorum,

Plug in Hybrid araçların sağlamlık ve uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum,

Ben olsam içten yanmalı veya tamamen elektrikli bir araç bakardım, arabadan bağımsız olarak söylemek gerekirse “melez bir ürünün” ben bu zamana kadar uzun ömürlü olduğunu (istisnalar hariç) görmedim.

@Oktay_b8_gte
Elbette Mercedes bu tartışılmaz,

Fakat ben Plug in Hybrid (PHEV) bir araç tercih etmezdim,

Son aracınız olacağını söylemişsiniz, yaşınız daha genç., nice araçlarınız olsun, olacağını da düşünüyorum,

Plug in Hybrid araçların sağlamlık ve uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum,

Ben olsam içten yanmalı veya tamamen elektrikli bir araç bakardım, arabadan bağımsız olarak söylemek gerekirse “melez bir ürünün” ben bu zamana kadar uzun ömürlü olduğunu (istisnalar hariç) görmedim.
Msj ınız ıcın teşekkürler fıkır ve dusuncelerınız benım ıcın önemli

Son aracınız diye düşünerek karar vermeyin. Daha nice araçlarınız olur ona göre karar vermelisiniz.

Geri