Yeni araç Cupra Formantor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan burak1872
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burak1872

Üye
İsim
Burak
Araç
GOLF 7 2015 1.2 TSI MANUEL
Merhaba,

Daha Önce Golf 1.2 tsi cam tavanlı daha sonrasında i20 N geçtim şimdi değiştirmeyi düşünüyorum.

Formantor kampayası vs okuyorum forumda 2368 ₺ sanırım ama boş fakat birde kronik problemleri var diye zaman zaman okuyorum.
2025 boş paket formantor almak mı yoksa 1-2 yaş küçük aşağıdaki model gibimi almalı tsi ile etsi arasında çok bir fark var mı sizce ?

veya bu rakamlara sizce alternatif ne alınabilir.

2023 2024 premium denk getirip almak daha mantıklı hocam. İlandaki araç premium değil.

Boş olup sıfır km almak mantıklı gelmiyor. Koltuk ısıtma falan bile yok malesef. Bi de suv piyasasında cam tavan satıyor, hele ki formentor gibi basık araçta bence cam tavan şart

İlandaki makyajsız kasa. Yakın bütçelerde makyajlı kasa orta-üst donanımlı olanları ilanlarda bolca var. Boşuna garantisi bitmiş araca bu paraları vermeyin.

Merhaba,

Daha Önce Golf 1.2 tsi cam tavanlı daha sonrasında i20 N geçtim şimdi değiştirmeyi düşünüyorum.

Formantor kampayası vs okuyorum forumda 2368 ₺ sanırım ama boş fakat birde kronik problemleri var diye zaman zaman okuyorum.
2025 boş paket formantor almak mı yoksa 1-2 yaş küçük aşağıdaki model gibimi almalı tsi ile etsi arasında çok bir fark var mı sizce ?

veya bu rakamlara sizce alternatif ne alınabilir.
2025 Aralıkta bir yakınıma Cupra Formentor (impulse paket) aldım. Yaklaşık 5 aydır ben de kullanmaktayım ve 5000 km yi daha yeni devirdik. Varsa merak ettiğin sorabilirsin.

Geri