2018 leon xcellence ön yolcu paspası su alma sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan espanyole
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

espanyole

Yeni Üye
İsim
Omer
Araç
Seat leon
Arkadaşlar selam 2018 xcellence aracım sağ ön yolcu paspası su alıyor araştırmalarım sonucu soruna sebep olan nedenlerin başında sunroof giderini kontrol ettim açık polen filtresinden su alıyor mu diye kontrol ettim orasıda kuru lakin alt döşemeyi söktüğümde fotoğraftaki ıslaklıkla karşılaştım su nerden sızıyor olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Ayrıyetten sormak istediğim konu bunlarda sunroof gider borusu sanırım iç direkten gitmiyor çünkü görünürde hortum yok suyu gidere döktüğümde ön camın dibinden su çıkıp cam çıtası boyunca aşağıya akıyor.1000074556.jpg

Ön cam sağ tarafından, kapı fitillerine ve kapı çevresine su tutarak denediniz mi? Islak yeri iyice kurulayıp bir deneyin. Yurtdışı forumlarda da benzer sorunu yaşayanlar olmuş.

Kapı fitillerine su tutup denemedim açıkçası müsait bi zamanda deneneyim ama hava yağışlı gidiyor bu durumdada su alması gerekmez mi mesela bugün sürüş esnasında aşırı yoğun yağışa maruz kaldı araç eve geldiğimde aynı yeri kontrol ettim su izi yoktu neye göre alıp almadığınıda anlamıyorum

Geri