Multimedya Ekranı Servis Menüsü Bakım Aralığı Değişikliği

tresspect

Üye
Araç
Golf 7 1.2 Tsi
Merheba, multimedya ekranından servis menüsüne girip kontrol ettiğimde daha önce bakım için 8100KM bilgisi mevcuttu. Bugün tekrar kontrol ettiğimde 7500KM'ye düşmüş ve aracın km'si 7530 olduğu için yağ değişimi ve bakımı için hemen bilgisi gelmiş. Bu ekranda bulunan bilgileri araç neye göre güncelleyip öne çekiyor bilgisi olan var mı? Menüden kontrol ettikten sonra ilk bakım için erkenden yaptırma fikrim vardı, KM'yi öne çektiği için servis randevusu oluşturdum hemen. Serviste'de direksiyon sertliği, sürücü tarafı A sütunundan ve emniyet kemerinin oralardan gelen trim seslerinin kontrolü, ara sıra car play bağlantı kopmasına yönelik multimedya yazılım kontrolü istedim. Umarım trim seslerini çözerler multimedya için yazılım güncellemesi gibi bir aksiyon alacaklarını sanmıyorum ama bir şans denemekten zarar gelmez :)

Merheba, multimedya ekranından servis menüsüne girip kontrol ettiğimde daha önce bakım için 8100KM bilgisi mevcuttu. Bugün tekrar kontrol ettiğimde 7500KM'ye düşmüş ve aracın km'si 7530 olduğu için yağ değişimi ve bakımı için hemen bilgisi gelmiş. Bu ekranda bulunan bilgileri araç neye göre güncelleyip öne çekiyor bilgisi olan var mı? Menüden kontrol ettikten sonra ilk bakım için erkenden yaptırma fikrim vardı, KM'yi öne çektiği için servis randevusu oluşturdum hemen. Serviste'de direksiyon sertliği, sürücü tarafı A sütunundan ve emniyet kemerinin oralardan gelen trim seslerinin kontrolü, ara sıra car play bağlantı kopmasına yönelik multimedya yazılım kontrolü istedim. Umarım trim seslerini çözerler multimedya için yazılım güncellemesi gibi bir aksiyon alacaklarını sanmıyorum ama bir şans denemekten zarar gelmez :)
hocam :D. bakıma kalan süre ekranını tekrar okuyun

Bakıma kalan süre 95 gün gösteriyor ama KM bilgisini güncelliyor :) Neye göre değiştiriyor onu merak ettim.
hocam kocaman yazar orda. bakıma kalan km bilgisidir o. 15k veya senede 1 bakıma giriyoruz ya

Aklımda ilk bakım için 10.000KM bilgisi kalmış o yüzden mantık kuramamıştım :ROFLMAO: Eyvallah hocam şimdi oturdu kafamda :)

Kilometreye bilgisi değişkenlik gösterebilir. Siz önce hangisini 0'a ukaştırırsanız ona göre gidebilirsiniz servise.

Bu arada bugün arkadaşın Life golfü inceledim Avrupa'ya göre 2026 model daha geniş açıyla gelen kameraya sahip. Mutimedya falan daha akıcıydı. Bilgi ekranında yazılım versiyonu:0226 ABT yazılımı:1046 ve navigasyon veritabanı:24.6 olarak güncellenmiş. Multimedya ekranı orta menü tuşuna basılı tutarak girdiğimiz bilgi ekranında da HMI, Sofware base, CGrun Number versiyonları da daha günceldi. H142.24.1-20250206 koduna sahip.

Geri