Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 adet 7J x 18 ET43 Sebring Jant elimde fazladan bulunmaktadır. 5NA 601 025 kodludur.
İsteyen olursa elimde 4 adet 18" 7.5J x 18 ET51 (5G0 601 025 Kodlu) Golf 7.5 R-line üzerinde gelen jantlarda mevcuttur. Özelden yazarsanız cevap veririm.
Birader bak azımı bozmak istemiyorum sana. Ortalığı karıştırıp insanlar hakkında yazı yazıyorsun buraya. Geçen seferde sergen adlı arkadaşa birşeyler yazdın bilip bilmeden. Telefonları açmadın mesajlara cevap vermedin yazdıklarını apar topar sildin savcılığa verileceksin diyince. Bak can sıkma 4 adet jantı alır tarakarım senin .. arabana. Bu arkadaş bide bana mesaj atmış jantlar kaç lira olur diye. Kesndisine "Sana satılık jantım yok" diyince zoruna gitmiş buraya aklınca kinayeli yazı yazıyor. Sen önüne gelene dolandırıcı yaftasımı yapıştırıyorsun. Bu forumda sen yokken bizler defalarca alışveriş yaptık herkes birbirini tanır.