Rline 2 cm yayı var sanki araçta.İnternette bir videoda bunu buldum araba sanki r suspansiyon yok gibi
Aracınız style ise bi tık yüksek durabilir
Rline 2 cm yayı var sanki araçta.İnternette bir videoda bunu buldum araba sanki r suspansiyon yok gibi
araç r line. r yay vardır bu araçta. 1.5cm düşürüyor standart yaya göre diye biliyorum. ayrıca beragmo kaca buldunuzİnternette bir videoda bunu buldum araba sanki r suspansiyon yok gibi
araç life paket zaten yaylar aynı herhaldeRline 2 cm yayı var sanki araçta.
Aracınız style ise bi tık yüksek durabilir
42 ye hocamaraç r line. r yay vardır bu araçta. 1.5cm düşürüyor standart yaya göre diye biliyorum. ayrıca beragmo kaca buldunuz
Yaylar 2 cm kadar daha alçaktır rlineda. O sebeple ss aldığınızdan daha yüksek durur.araç life paket zaten yaylar aynı herhalde
Ankaradaki satanın rakamı 42 43tü. Fiyat artırmış42 ye hocam
aynen fiyat artırmadan 2 gün önce aramıştım fiyatta anlaşamamıştıkYaylar 2 cm kadar daha alçaktır rlineda. O sebeple ss aldığınızdan daha yüksek durur.
Ankaradaki satanın rakamı 42 43tü. Fiyat artırmış
ankaradaki ilanda jant elden geçmiş haberiniz olsun. cnc görmüş. fiyatı arttırmış arkadaş, ondan mı alacaksınızaynen fiyat artırmadan 2 gün önce aramıştım fiyatta anlaşamamıştık
nerden anladınız hocamankaradaki ilanda jant elden geçmiş haberiniz olsun. cnc görmüş. fiyatı arttırmış arkadaş, ondan mı alacaksınız
ben fiyat yükseldikten sonra vazgeçtim zaten ordan almaktanankaradaki ilanda jant elden geçmiş haberiniz olsun. cnc görmüş. fiyatı arttırmış arkadaş, ondan mı alacaksınız
konustumnerden anladınız hocam
bir de istanbuılda vardı ilan o da fiyatı 50 küsür, başka ilan mı geldiben fiyat yükseldikten sonra vazgeçtim zaten ordan almaktan
bir tane de aksarayda var ilan da o çok içime sinmedi yüzeyinde cnc yapılmışbir de istanbuılda vardı ilan o da fiyatı 50 küsür, başka ilan mı geldi
2200 doları duymasın satıcılar
Şaka bir yana ikisini de çıkma olarak kıyaslamıştım, çıkma 18 oz ler 60 a falan alınabiliyor sanki
Cnc mi görmüş yoksa komple boya falan mıankaradaki ilanda jant elden geçmiş haberiniz olsun. cnc görmüş. fiyatı arttırmış arkadaş, ondan mı alacaksınız
ikisi de diye biliyorum.Cnc mi görmüş yoksa komple boya falan mı