İstiridye Grisi 8.5 Araca Jant Önerisi

sozanefe27

Yeni Üye
İsim
Ozan Efe
Araç
Golf 8.5 Life
Merhabalar İstiridye Grisi Life Golf 8.5 aracım var. Jantlar ve üzerindeki lastikler hiç hoşuma gitmediği için bir jant lastik seti almak istiyorum. Replika jant hiç düşünmedim.
Spor yay takmayı düşünmüyorum. Sizce hangi jantlar bu araca yakışır?
Aklımdaki modeller 18 bergamo 17 valencia 17 ventura var. Ama 18 gti jantı da aklımı çelmiyor değil.

Ekli dosyalar

• IMG_0635.jpeg
    IMG_0635.jpeg
    252.2 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_0642.jpeg
    IMG_0642.jpeg
    303.4 KB · Görüntüleme: 103

Gri
Merhabalar İstiridye Grisi Life Golf 8.5 aracım var. Jantlar ve üzerindeki lastikler hiç hoşuma gitmediği için bir jant lastik seti almak istiyorum. Replika jant hiç düşünmedim.
Spor yay takmayı düşünmüyorum. Sizce hangi jantlar bu araca yakışır?
Aklımdaki modeller 18 bergamo 17 valencia 17 ventura var. Ama 18 gti jantı da aklımı çelmiyor değil.
17 Valencia üstündeki 16 ise 17 yeter bence

Kesinlikle 17” Valencia fakat temizini bulmak için biraz araştırmak gerekiyor.

Valencia da bana çok klasik geliyor aslında guzel de duruyor ama bergamo takasım var ama araba çok mu leylek durur

Valencia ve Venturayı tuttum. Bendeki araç ta aynı renk. Tabii ben fabrikasyon seviyorum o ayrı.

Valencia da bana çok klasik geliyor aslında guzel de duruyor ama bergamo takasım var ama araba çok mu leylek durur
Spor yay kullanamıyorum, çok yokuş ve çukur var.

Standart orijinal yayıyla bana çok da leylek gibi görünmedi araç. Bilmiyorum belki de gözüm alıştı.

Ekli dosyalar

• 20260414_154000.jpg
    20260414_154000.jpg
    498 KB · Görüntüleme: 26
Hocam jant bulursanız fiyat ve şehir de yazabilir misiniz? Bende aytaşı gri var ve jant bulamıyorum. En son servise sordum 17jant adedine 33.736TL istediler sessizce köşeme çekildim :)

Hocam jant bulursanız fiyat ve şehir de yazabilir misiniz? Bende aytaşı gri var ve jant bulamıyorum. En son servise sordum 17jant adedine 33.736TL istediler sessizce köşeme çekildim :)
hocam sahibinden de golf 8 jant yazarak bakıyorum ben

Standart orijinal yayıyla bana çok da leylek gibi görünmedi araç. Bilmiyorum belki de gözüm alıştı.
Bence gayet güzel görünüyor.

17'' den 18'' e geçince konfor nasıl etkilendi, belirgin fark var mı?

bu araba r-line mı eğer r-line değilse hiç fena değil
Life aslında hocam, iç dış komple dönüşüm.
Konusu var forumda

Bence gayet güzel görünüyor.

17'' den 18'' e geçince konfor nasıl etkilendi, belirgin fark var mı?
16 dan 18 e geçince bir tık konfor kaybı hissettiriyor hocam.
Bozuk yollarda zikzak çizerek gidiyorum.

Spor yayla daha sertti, şuan daha katlanabilir durumda.

standart life yay ile 18 jant cidden leylek durmamış. araç rampada oldugu için de böyle durabilir.

Geri