Golf 8.5 son hız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cem0134
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cem0134

Üye
İsim
CEM
Araç
GOLF 8.5
Merhaba ,

Golf 8.5 1.5 etsi aracın son hızı motorun potansiyeli ve devir saatini düşününce düşük geldi. Limitörü serviste veya dışarda kaldırabilir miyiz ?

Ekli dosyalar

• IMG_0049.jpeg
    IMG_0049.jpeg
    225.9 KB · Görüntüleme: 51

limitör kalkmıyor

Merhaba ,

Golf 8.5 1.5 etsi aracın son hızı motorun potansiyeli ve devir saatini düşününce düşük geldi. Limitörü serviste veya dışarda kaldırabilir miyiz ?
merhaba, bu gösterge modu nasıl açılıyor? vites M modda mı olmalı? direksiyondaki view modundan değiştirsem de R sport tip ekran gelmiyor. bendeki 150ps style ve bu mod yok sanırım.

Son düzenleme:
merhaba, bu gösterge modu nasıl açılıyor? vites M modda mı olmalı? direksiyondaki view modundan değiştirsem de R sport tip ekran gelmiyor. bendeki 150ps style ve bu mod yok sanırım.
merhaba,

hocam sanırım ekran güncellemesi ile alakalı eylül- ekim 1 ay arayla golf life aldık arkadaşla, ikimizin göstergelerinde farklılık var , servisle konuşup güncelleme attırırsanız size de gelebilir. Manuele almama gerek yok , view'dan değiştirince 3. ekran bu geliyor.

ya arkadaş bu vw niye böyle bmw'de performans yazılımı bile atıyorlar. illa kırdırıp yazılım mı attırmam gerekiyor ki yazılım atılmıyor bunlara diye biliyorum
kırılmadığı için yazılım atılmıyor zaten

kırılmadığı için yazılım atılmıyor zaten
:Duzaklaşınca kapılar kilitlenmiyor, yazılımdan kilitlenince korna sesini açın diye kavga ediyorum şu aralar ama öyle bir uygulama yok diyorlar, ne yazılımmış mübarek, kapılar kilitlensin doğru düzgün o zaman diyorum arabada sorun yok zaten diyorlar :D ama halen kafasına göre bazen kilitliyor bazen kilitlemiyor.

:Duzaklaşınca kapılar kilitlenmiyor, yazılımdan kilitlenince korna sesini açın diye kavga ediyorum şu aralar ama öyle bir uygulama yok diyorlar, ne yazılımmış mübarek, kapılar kilitlensin doğru düzgün o zaman diyorum arabada sorun yok zaten diyorlar :D ama halen kafasına göre bazen kilitliyor bazen kilitlemiyor.
Anahtarsız açma kilitleme fonksiyonuna sahip araçların genel sorunu aslında bu.
Çevresindeki şeylerden çok etkileniyor.
Stellantis grubunda da 10 kilitlemede 1-2 sektiği olabiliyor.

Gizli özelliklerden açılabiliyor
Anahtarsız açma kilitleme fonksiyonuna sahip araçların genel sorunu aslında bu.
Çevresindeki şeylerden çok etkileniyor.
Stellantis grubunda da 10 kilitlemede 1-2 sektiği olabiliyor.
Bizim anahtarlar da dağ bayırda kimse yokken teee 100 metreden çekiyor, evin önünde 10 metreden çekmiyor

Sayılar temsili

Gizli özelliklerden açılabiliyor

Bizim anahtarlar da dağ bayırda kimse yokken teee 100 metreden çekiyor, evin önünde 10 metreden çekmiyor

Sayılar temsili
Orası öyle dar bir kapsama alanı var.

Algılamadığı mesafede anahtarı kafaya dayayıp öyle basıyorum, belki biliyorsunuzdur bu yöntemi

Geri