Multimedia ekranındaki araç görseli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zserdar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zserdar

Üye
İsim
Serdar Furkan Oğuz
Araç
VW Golf VII Comfortline 2014
Herkese merhaba yakın zamanda değiştirdiğim multimedia ünitemde car tuşuyla gelen görseldeki araç resmini değiştirmek istiyorum bu mümkün mü ve nasıl yapabilirim mümkün ise.

Ekli dosyalar

• IMG_4336.jpeg
    IMG_4336.jpeg
    351 KB · Görüntüleme: 28

Mümkün evet ancak nasılını hiç araştırmadım.

Bir kaç kez forumlarda denk geldiğim, orijinal yazılım dosyalarının içerisinde değişiklik yapılıp tekrar yükleniyor. Ancak bu bahsettiğim özel bir araç görüntüsü oluşturmak için. Renk, şekil vs.

Standart araç görselleri zaten yazılım içerisinde mevcut olmalı. Belki Kodlama ile üniteye bu aracın GTI, değil mesele golf olduğu, polo olduğu, tiguan olduğu falan girilmelidir.

Başka arkadaşların da cevaplarını bekleyelim bakalım.

Teşekkür ederim değişiyor olmasına sevindim GTI model yerine normal olan aracı koymak istiyorum. Diğer arkadaşlardan inşallah alabiliriz cevabı ve basit bir uygulamadıır.

Herkese merhaba yakın zamanda değiştirdiğim multimedia ünitemde car tuşuyla gelen görseldeki araç resmini değiştirmek istiyorum bu mümkün mü ve nasıl yapabilirim mümkün ise.
Uzaktan bağlantı ile yapan arkadaşlar var. @Basbelasi yapıyordu sanırım.

Değişebiliyor hocam Takip ettiğim bir youtuber obdeleven cihazı ile 8.5 elegance paket passatın görselini yanlışlıkla golfe çevirmişti :D

Forumda yardımcı olacak arkadaşlar eminim ki vardır

bahsi geçen video budur :D

Aracın kendi fotoğrafını koyabilsek çok şık olurdu.

Rcd 330 da açılış ekranına aracın kendi çektiğim fotoğrafını koymayı çok denedim, dosyalarına erişebiliyorduk, her yeri kurcaladım, araştırdım, dosyanın kendisini falan değiştim bana mısın demedi, olmadı...

Aracın kendi fotoğrafını koyabilsek çok şık olurdu.

Rcd 330 da açılış ekranına aracın kendi çektiğim fotoğrafını koymayı çok denedim, dosyalarına erişebiliyorduk, her yeri kurcaladım, araştırdım, dosyanın kendisini falan değiştim bana mısın demedi, olmadı...
Çektiğiniz fotoğrafı boyut ve uzantı olarak orjinal foto ile aynı olacak şekilde denediniz mi? Fotolara ulaşabildiyseniz bir yolu vardır.

Çektiğiniz fotoğrafı boyut ve uzantı olarak orjinal foto ile aynı olacak şekilde denediniz mi? Fotolara ulaşabildiyseniz bir yolu vardır.
Denedim ancak değişmek işe yaramadı.
Jpeg olmayan bir versiyonu vardı onu da değişmek gerekiyordu belki de.
Onu düzenleyebilecek programı da bulamadım.

Denedim ancak değişmek işe yaramadı.
Jpeg olmayan bir versiyonu vardı onu da değişmek gerekiyordu belki de.
Onu düzenleyebilecek programı da bulamadım.
Snagit diye program var aklınızda olsun. Fotoğraflar üzerinde aklınıza gelebilecek her türlü işlemi yapabiliyorsunuz.

Geri