Herkese selamlar aracımız @forjust1day abimizden bize kaldı. Aldığımdan beri jantlarındaki çiziklerden dolayı aklımda vardı bir kez de bende sürtünce iyice gözüme takıldı araştırmaya başladım. Tekrar boyanması için iki seçenek önünüze çıkıyor 1- Kimyasal ile boya sökümü, 2-Kumlama ile boya sökümü. Bende bu işi yapan bi kaç esnafla görüştüm forumda bi hocamın konusunda JantistTuzla adlı firmayı gördüm onunla telefonla konuştum iletişimi sohpeti hoşuma gitti. Kafamda parlak siyah vardı ama bununla birlikte o ara internette bu yeni tip logo göbeklerinden denk geldi, birlikte güzel durabileceğini düşündüm ama türkiye fiyatları çok pahalı olduğu için Alixpres'ten sipariş verdim. (1 adet TR fiyatı = 10 adet alixp. fiyatı) siparişi verdikten 1 hafta sonra gümrük yasası değişti buraya göndermeyi kestiler vs. Gümrükten geriye dönecek diye düşünüyorken şükürler olsun sağ salim ulaştı. Bende ilk fırsatta tekrar iletişime geçip Ocak ayı içerisinde kışlıkları taktığımda 4 lastiksiz dijonu attım bagaja bir haftasonu gittim yanına sabah çayını ikram etti. Sabah bıraktım 5-6 saat içerisinde jantları teslim aldım. İşlemler sırasında foto-video atıp haber veriyor. 

Evde müsait bi kenara koydum bekledim yaz gelmesini, Lastikler biraz eski diye yeni bir takım almayı düşünüyordum Mart ayında da Primacy 5 ile buluşturup montajını gerçekleştirdim. Hemen bi kenara çekip fotoğrafını çektim kusura bakmayın biraz kirliyiz

İşlemden önce yapay zekayı kullanıp parlak siyahta karar kılmıştım. (Gun metal ile parlak siyah çok kafamı karıştırdı)
Sanki bir şeyler eksik kaldı diye düşünüp ayna kapaklarını da parlak siyah ile değiştirmeye karar verdim. Bu seferde yardımımıza @zulalyol abim koştu sağolsun
Kapakları taktığım gibi koştum arabayı yıkamaya ön yıkama,temaslı yıkama,cila ve lastik parlatıcı ile yıkamayı bitirdim görsellerini ekliyorum 

Araçta Eibach Pro kit var, 18" konfor kaybı korkusu nedeni ile öyle bir değişikliğe gitmek istemedim. Böyle bir şey düşünen varsa fikir vermesini istedim. Siz nasıl buldunuz ?

Evde müsait bi kenara koydum bekledim yaz gelmesini, Lastikler biraz eski diye yeni bir takım almayı düşünüyordum Mart ayında da Primacy 5 ile buluşturup montajını gerçekleştirdim. Hemen bi kenara çekip fotoğrafını çektim kusura bakmayın biraz kirliyiz

İşlemden önce yapay zekayı kullanıp parlak siyahta karar kılmıştım. (Gun metal ile parlak siyah çok kafamı karıştırdı)
Sanki bir şeyler eksik kaldı diye düşünüp ayna kapaklarını da parlak siyah ile değiştirmeye karar verdim. Bu seferde yardımımıza @zulalyol abim koştu sağolsun

Araçta Eibach Pro kit var, 18" konfor kaybı korkusu nedeni ile öyle bir değişikliğe gitmek istemedim. Böyle bir şey düşünen varsa fikir vermesini istedim. Siz nasıl buldunuz ?