herkese merhaba golf almayı düşünüyorum fakat aklımı kurcalayan bazı sorularım var bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum. golf 8 style paket 1.5 etsi 150 hp düşünüyorum donanım açısından hem performans açısından hem de donanım açısından fakat alternatör probleminin bu kasada çok yaygın olduğunu duydum 8.5 kasada iyileştirmeler varmış ama bir kaç yerde şikayet duydum 8.5 kasa life pakete bütçem yetiyor sizlerin düşüncesi nedir
Merhabalar hocam hoşgeldiniz
Sıfır takıntısı yoksa ve 2 milyon para veriliyorsa bari cam tavanı olsun içi (koltukları) güzel olsun biraz da güzel gitsin diyerekten oyumu mk8 style'den yana kullanırdım.
Dışardan bakıldığında şeklini şemalini çok güzelleştiriyor aracın cam tavan.
Öte yandan style paketin koltukları ile 8.5 life'nin koltuklarını kıyaslarsak, life bir gol de koltuktan yiyor.
150 Hp ve Bağımsız süspansiyon oluşu sürüş keyfinizi arttıracaktır daha konforlu bir sürüş + daha iyi bir yol tutuş peşinde gelecektir. Bir de 150'likler gerçekten çok seri. Hacminin hakkını veriyor.
Life'deki + ise hem güncel oluşu hemde ahmet hocamın da belirttiği gibi gsr2 'den gelen çarpışma önleme şerit takip gibi özelliklere sahip olması, model yılı avantajının olması da life'nin artısı.
Ama benim için sıfır olması önemli az yıl doldurmuş olsun, camtavan olmasa da olur derseniz kesinlikle life 8.5 sizin için en uygun seçenek
Benim için performansı ve konforu daha önemli, İç görsel ve camtavan isterim derseniz mk8 style daha doğru bir seçenek olur.
Ben nacizane bir tavsiyede bulunayım. Eğer 2.1-2.150 civarına çıkabilirim derseniz MK8.5 116'lık Style de tercih edebilirsiniz. Sıfır olmaz tabi ki ama 1.5 yaşında düşük kilometreli olabilir. Örnek ilan numarası bırakayım;
1307169596
1257393682
1309525509