Takas teklifi yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rdm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rdm

Üye
İsim
Erdem
Merhaba, arkadaşımda a3 sportback var satıp model yükseltecek benim golfle hemen hemen aynı fiyatlarda olduğu için a3 ü ben alıp golfü satma ihtimalimiz var ama fikrinizi almak istedim.
-A3 siyah 2013 189.000km 1.4 tfsi ambition 140hp led far ve Acc var ekstra
-Benim golf beyaz 2015 128.000 km 1.2 tsi 110hp comfortline ekstra cam tavan, anahtarsız giriş, yine yağmur-far sensörü hız sabitleyici mevcut led far yok. Boya durumu önemli yerlerde boya yok ikisinde de ama benim golfte boya ve 2 değişen var. İkisini de 1.2 milyona satabileceğimizi düşünüyoruz. Sadece km kafamı karıştırdı ama sizce mantıklı olur mu golfle devam mı edeyim?

Merhaba, arkadaşımda a3 sportback var satıp model yükseltecek benim golfle hemen hemen aynı fiyatlarda olduğu için a3 ü ben alıp golfü satma ihtimalimiz var ama fikrinizi almak istedim.
-Benim golf beyaz 2015 128.000 km 1.2 tsi 110hp comfortline ekstra cam tavan, anahtarsız giriş, yine yağmur-far sensörü hız sabitleyici mevcut led far yok. Boya durumu önemli yerlerde boya yok ikisinde de ama benim golfte boya ve 2 değişen var. İkisini de 1.2 milyona satabileceğimizi düşünüyoruz. Sadece km kafamı karıştırdı ama sizce mantıklı olur mu golfle devam mı edeyim?
Bülent hocamın dediği gibi gerek yok.

Araç passat falan olsa tamam da ha a3 ha Golf km ve yaşı yükseltmiş olacaksın gereksiz

60 bin km daha fazla ve 2 yaş daha yaşlı boş paket audiye geçmezdim sanırım. Zaten böyle kafa yapım olmasa Golf değil Audi A3 alırdım :)

A3 harbiden kullanırken zevkli gelen bir araç o kasalara bayılıyorum ancak bu üstteki 2 nedenden geçmezdim.

• Beğen
Tepkiler: Rdm
Gecen guldur guldur de bir skec vardi

Giris katta oturan komsu evden gezmeye cikan herkesin hevesini kiriyordu vazgecip eve donuyorlardi

Bizde onun gibi burda milletin hevesini kiriyoruz gibi hissettim :)

Birakalim insanlar hayallerini yasasinlar :)

Sağolun arkadaşlar a3 e bi hevesim vardı tabi boş bir a3 de olmadıgi için led far, far ve yağmur sensörü, Acc ile ama km mantığıma da yatmıyordu. Uzun süre kullanmadım ama deneyimlediğimde biraz sürüş olarak sert geldi, tabi güzel de bi hissiyatı var 1.4 140hp oldugu için. 200bin km yi de geçince satmam baya zorlaşır gibi aslında , bu arada teklifi de ben yaptım arkadaşa, golf daha hizli gidiyor fiyatlar da benzer temiz bulmuşken değiştirelim diye. Şu an için mantıklı diyen çıkmadı 😄

Gecen guldur guldur de bir skec vardi

Giris katta oturan komsu evden gezmeye cikan herkesin hevesini kiriyordu vazgecip eve donuyorlardi

Bizde onun gibi burda milletin hevesini kiriyoruz gibi hissettim :)
Otur evinde be ya😀

Sağolun arkadaşlar a3 e bi hevesim vardı tabi boş bir a3 de olmadıgi için led far, far ve yağmur sensörü, Acc ile ama km mantığıma da yatmıyordu. Uzun süre kullanmadım ama deneyimlediğimde biraz sürüş olarak sert geldi, tabi güzel de bi hissiyatı var 1.4 140hp oldugu için. 200bin km yi de geçince satmam baya zorlaşır gibi aslında , bu arada teklifi de ben yaptım arkadaşa, golf daha hizli gidiyor fiyatlar da benzer temiz bulmuşken değiştirelim diye. Şu an için mantıklı diyen çıkmadı 😄
A3'ün sürüş tokluğu golfe göre çok daha iyi ancak aradaki kilometre farkı durumun albenisini yitiriyor.

2015 Sorunsuz seri motor + Camtavanınız var . En önemli kriter benim için km olur yaşa takılmam premium bir markaya geçtiğim için ancak km önemli bir çizgi. Sizin aracınız motor kısmından sorunsuz bir araç hocam devam edin binmeye

Geri