Golf 8.5 Çerçevesiz Dikiz Aynası

tresspect

Üye
Araç
Golf 7 1.2 Tsi
Araçta bulunan dikiz aynasının etrafında çok kalın olmayan çerçeveler var. Eski aracım golf 7 de olan tamamen çerçevesiz olan dikiz aynasının görüntüsü bana göre daha hoş duruyordu. Çıkma falan uygun fiyatlı bulabilirsem değiştirmeyi düşünüyorum. @metinkar abi sen retrofitlere baya zaman harcadığın için bilgin vardır belki, 8.5 kasaların soketi ve bağlantı noktası ile eski kasalar aynı mı? Denk getirirsem tak kullan şeklinde yapabilir miyim?

Forum içinde elinde satılık olan varsa bilgi düşebilir. Memlekete gittiğimde biladerin golf 7 aynasını söküp uyum kontrolü yaptıktan sonra satın alabilirim.

Son düzenleme:

8.5 aynasi nasıl bilmiyorum golf passat highline daki cercesiz ayna ile ayni ise elimde mevcut hocam sifir

7.000 tl

Ekli dosyalar

• e97d0908-d640-4748-ab3c-b1a686ba11bc.jpeg
    e97d0908-d640-4748-ab3c-b1a686ba11bc.jpeg
    187.9 KB · Görüntüleme: 19
8.5 aynasi nasıl bilmiyorum golf passat highline daki cercesiz ayna ile ayni ise elimde mevcut hocam sifir

7.000 tl
Abi çerçevesiz tanımıma uyuyor ama çekimden mi lensten mi anlamadım ama golf7 aynasına göre daha uzun ve arka gövdesi büyük gibi geldi :)

Abi çerçevesiz tanımıma uyuyor ama çekimden mi lensten mi anlamadım ama golf7 aynasına göre daha uzun ve arka gövdesi büyük gibi geldi :)

Cekimden dolayidir hocam :)

Boyutlar standart orjinal parca

Ekli dosyalar

• IMG_1569.jpeg
    IMG_1569.jpeg
    149.6 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_1570.jpeg
    IMG_1570.jpeg
    154.3 KB · Görüntüleme: 8
Tamamdır hocam önümüzdeki ay denerim muhtemelen uyarsa özelden sipariş için yazarım stok bol görünüyor:)

Geri