Yeni Peugeot 3008 -2016/17


aaron

Üye
Katılım
12 May 2016
Mesajlar
422
Tepkime puanı
192
Konum
Zong.
İsim
Aaron
Bir Peugeot için konu açacağım hiç aklıma gelmezdi ama tasarım olarak bu sefer Peugeot baya çalışmış. 

Görüne hak vereceksiniz diye düşünüyorum, iyi seyirler. 



 
Birkaç fotoğrafını da paylaşmak istiyorum:

vue_inter_2_copy.jpg.jpg


nuevo-peugeot-3008-4.jpg


1192129_peugeot_3008_1605styp_005_b.jpg


 
Dışı cok başarılı.Ic mekanda guzel ama piyano tuslarin begenemedim

 
Birkaç fotoğrafını da paylaşmak istiyorum:

Önü fena değil ama arkayı pek sevemedim. 

İç tasarım olmamış bence, yolcu tarafından bakacak olursak eğer. Vitesin sağında ki yükselti sanki yolcuyu kafese almış ve bir şeye dokunamasın engel olsun diye konulmuş gibi. 

Bu gösterge tasarımını oldum olası sevmedim zaten, ortada ki ekran mercedesler de ki gibi sonradan konulmuş gibi, hoş durmuyor. Vites kolu sanki uçak sürecekmişim gibi. :D

Sende ne kadar gömdün aracı diyenler olacaktır, ama zevk meselesi. Açıkcası eski kasa 3008 daha güzeldi bence, biraz mpv suv karışımı bişeydi ama daha düzel duruyordu. Bence iç mekan kesinlikle olmamış. 

 
@aaron

Değerli Hocam 

Yaş kemâle erince artık dış güzelliğinin geçici ve aldatıcı olduğunu idrak ederek dış güzelliğinden önce iç güzelliğini önem sıralamasında ilk başa koyuyor insan.

Sanırım Güzel insan ve Değerli Serdar Hocamın  söylediklerine benzeyecek Fransız arabaları hakkında fikrim. @Negatiwe

"Dıştan her şey iyi güzel ama içine girince kalitesizliğine tahammül edemiyorum." 

Bana kalırsa Fransızlar  aşk hakkında yazsınlar ben çizsinler ama lütfen araba yapmasınlar.  

:000121-medium:

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Peugeot a karsi on yargili olmayin.

Yeni EMP2 platformundan yukselen 308 ve 3008 cok iyiler. 

3008 hem tasarim, hem kalitesiyle bircok degerlendirmeden oldukca iyi not almis ve almaktadir. 

Harika bir tork konvertorlu sanziman ve 1300 kg agirligiyla 1.6 BlueHDI 120hp motoruyla oldukca cok satacaktir.

 
Peugeot son zamanlarda gerçekten güzel makinalar yapıyor.

3008'in yeni SUV formuna dönüşmüş hali bence çok iyi olmuş. Ben peugeotlarda sadece iç tasarımı beğenmiyorum, özellikle direksiyonun üstünde kalan haliyle o göstergelere bir türlü alışamadım.

Ben yeni 308 GTi yı da çok beğeniyorum. 1.6 motor, 270 ps hem ülkemizde vergi avantajı ile hem de yüksek performans ile önemli bir oyuncu olacaktır.

 
golf u satıp alsam mı acep benim hoşuma gitti araç ama 130 bin tl gibi bir rakam ı peugeot a verince ikinci el piyasasını düşünmeden edemiyor insan aracı incelemesi gayet başarılı bayada dolu opsiyonlar mevcut adamlar yapmış vallaha ne diyim ileride düşünebilirim 

 
Bu arabanın dış görünüşü gerçekten çok güzel. İç dizaynı biraz daha iyi olabilirmiş ama şanzımanının mükemmelliği(Sadece otomatik araba seviyorum) bu kusurunu kapatıyor.. Düşünülebilir bir araç..

 
İç ve dış tasarım olarak beni etkileyen bir araç olmuş, Peugeot ön yargısı milletimizde çok büyük ancak ben Yen'i 308 1.2 130 ps olan modeli de incelemiş çok beğenmiştim.

Yeni 3008 in de emek verilip güzel olduğunu düşünüyorum, çizim fotolar yerine gerçek fotolar daha da iddialı, 130 bin çok bir fiyat kabul ediyorum ancak sunduğu donanımların hiç biri diğer rakiplerinde yok, gtline araçta çevre görüş sistemi, adaptif hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi gibi birçok teknolojik donanım var.

Baz donanımlı versiyon dahi, hayalet göstergeye sahip. Kullanılan tam otomatik şanzıman seçeneği hem sorunsuz hem de vites geçişleri dsg kadar olmasa da gayet hızlı.

Tüketim olarak zaten HDI motorların ekonomisi dillere destan. Bu araçta Vw Amblemi olsa [emoji41][emoji41]

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

 
@enpisagor kesinlikle katılıyorum. Şanzımanı çok çok başarılı. Bizim dsg den gelen şangırtı ve birden ikiye geçerkenki titreme de yok.

 
@aaron yeni 2008'i kullanma fırsatım oldu. Yakıt ekonomisi, konfor vb. konularda gayet iyiydi. Fakat vites geçişlerini gayet net hissetmekle beraber, araç bir üst vitese geçtiğinde tork ta kaybolma yaşatıyor ve bir alt vitese geçmek gerekebiliyor. Ama yine de gayet güzel bir araç.

 
Tiguan ile kıyaslayınca çok teknolojik ve yenilikçi duruyor. Tabi sürüş dinamikleri konforu kalitesi birebir incelemeden anlaşılmaz. 

 


Geri
Üst Alt