Golf R-Line Black Edition 2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umut01

Üye
İsim
umut
herkese merhaba,
uzun zamandır golf ailesinden uzak kalmıştım ve şimdi tekrar burada oalmak çok keyifli.
style aracım vardı ve geçen hafta sattım. buqün 0 km bayi den R-Line Black Edition aldım arkadaşlar...

Aracı bu ayın 25 nde teslim edecekler ve açıkcası biraz heyecanlıyım..
tüm arkadaşlara kısmet olsun...

WhatsApp Image 2026-03-31 at 13.51.36.jpegWhatsApp Image 2026-03-31 at 13.51.35.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Maşallah, hayırlı uğurlu olsun. Fiyatı da paylaşırsanız düşünenler için fikir olacaktır.

merhaba, çok teşekkürler 3.100' e aldım
bu fiyata golf alan en büyük golftutkusudur.
şaka bir yana hayırlı olsun hocam araç acayip iyi duruyor. tek eksiği arka stoplar. o da dinamik kayar opsiyon stop olsa tadından yenmez.

evet hocam haklısınız,
elimde olsa arka stopları değiştiririm ama olmadı malesef.
belki ilerleyen zamanda arkaya GTI difüzör ve eksozunu taktırabilirim ama tabi ki original olmak şartıyla.

Hayırlı uğurlu olsun çok güzel araba bir tek ben bu jantlara alışamadım belki zamanla alışırız .
teşekkürler hocam, jantlar fena değil ama 19 olsaydı sanki daha iyi olabilirdi. ama 19 da konfor gideceği için 18 fena değil

Karşılaşma yaptınız mı Standart R-Line ile aynı donanım mı yoksa Black Edition özelinde bir kaç ufak güzellik yapmışlar mı? Geçmişte Tiguanlarda falan yapmışlar ama.

herkese merhaba,
uzun zamandır golf ailesinden uzak kalmıştım ve şimdi tekrar burada oalmak çok keyifli.
style aracım vardı ve geçen hafta sattım. buqün 0 km bayi den R-Line Black Edition aldım arkadaşlar...

WhatsApp Image 2026-03-31 at 13.51.36.jpegWhatsApp Image 2026-03-31 at 13.51.35.jpeg

🧿

Farlar matrix mi yoksa style farlarından mı ayrıca discovery pro var mı araçta…

🧿

Farlar matrix mi yoksa style farlarından mı ayrıca discovery pro var mı araçta…
merhaba, evet farlar bildiğim kadarıyla Q led ama matrix opsiyonla geliyor diye biliyorum. ayrıca discovery pro mevcut

Karşılaşma yaptınız mı Standart R-Line ile aynı donanım mı yoksa Black Edition özelinde bir kaç ufak güzellik yapmışlar mı? Geçmişte Tiguanlarda falan yapmışlar ama.
merhaba hocam, şöyle anlatim..
VW logo siyah
R-Line logolar siyah
Izgara ve trimler siyah
Siyah jantlar (genelde parlak siyah)
Karartılmış far/stop detayları
görünüm: “tamamen karartılmış / agresif”
-----------------------------------------------
Genel olarak aynı R-Line iç tasarım
Spor koltuklar, direksiyon vb. aynı

Black Edition’da

Daha koyu trimler
Siyah detayların artırılması
Opsiyonel dekor farkları..

Bildiklerim bunlar hocam.. bir kaç özellikleri daha var ama uzun olmasın diye kısa kestim açıkcası

herkese merhaba,

Vaaaay hayırlı olsun :)

Çok imrendiğim ama fiyatından dolayı asla almayacağım bı araba. Sonuçta 20 bin km de GTI da alınıyor. Tercih meselesi tabiki.

Teslim alınca iç detayların falan fotoğraf/videolarını bekliyoruz. Black edition falan nadir işler çünkü:)

Hayırlı olsun hocam maşallah. Kazasiz belasiz sürüşler dilerim. Şu tornado kırmızı neden kalktı hala anlamış değilim :)

Zamanla uzun süreli kullanım deneyimlerinizi de paylaşırsanız şahane olur.

merhaba, evet farlar bildiğim kadarıyla Q led ama matrix opsiyonla geliyor diye biliyorum. ayrıca discovery pro mevcut

özellikle discovery pro da tabela okuma çalışıyormu ve kadranda navigasyon görseli netliği nasıl olacak merakla bekliyorum…

Geri