Salıncak burçları gıcırtı yapıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dogu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dogu

Yeni Üye
İsim
Doğu
Araç
Golf 7.5
Merhabalar golf 7.5 aracim var salıncak burçları aşırı cızırtı yapıyor değiştirmek istesem salıncak komple mi değişiyor burç tek başına degisir mi

Merhabalar golf 7.5 aracim var salıncak burçları aşırı cızırtı yapıyor değiştirmek istesem salıncak komple mi değişiyor burç tek başına degisir mi
sadece burçlar değişiyor rahat edersiniz düşünmeden değiştirin

Serviste 4 tanesi yanlis hatirlamiyorsam 4300 gibi bir sey . Servise sorun bence . 3 gun oldu benim degiseli

Dün sordum serviste 4 adet fiyatı toplam 4980 tl geliyor. Dolu burçlar ile alakalı daha evvel konu açılmıştı o konuyu irdeleyebilirisiniz. İçi yarım dolu burçlar tekrardan ses yapacaktır.

Serviste 4 tanesi yanlis hatirlamiyorsam 4300 gibi bir sey . Servise sorun bence . 3 gun oldu benim degiseli
Ses kestimi aracta fark ettimi bide amortisör takozu ile bilyesi değiştiniz mi oda kronik diyorlar ses yapıyor direksiyon da

silikonlu gres yağı sürüyorlar lastiklerin iç kısmına önce tabiki salıncakları söküyor usta.
Ben yaptırdım ses gitti memnunum bundan önceki golfe de yaptırmıştım 2 sene sorun yaşamadım satarken de taş gibiydi ses yoktu

Ses kestimi aracta fark ettimi bide amortisör takozu ile bilyesi değiştiniz mi oda kronik diyorlar ses yapıyor direksiyon da
Son zamanlarda iyice garc gurc etmeye baslamisti bendeki burclar. Servise verme amacim aslinda bu sesler degildi. Aracta kotu yollarda ozellikle kisa kucuk yamalardan gecerken vuruntu oluyor. Arac kut diye sanki amortisor yokmus gibi ses cikariyor. Amortisorleri monreo olarak 8 ay kadar once degistirdim. Takozlar degismedi. Takozlarda sesde yok.
Serviste rot baslari patlamis ,dis aks korugu yirtilmis ve burclar iyice yipranmis bunlar degisti. Vuruntu disindaki tum sesler gitti. Garc gur yok suan . Vuruntuya cozum bulamadim.Servis amortisorlerin sonumlemesi kotu diyor ama takilan amortisorler kotu degil. Takoz vuruntu yapar diyorlar ama onlardan da ses gelmiyor. Amortisor mu sikintili takozlarda mi sorun var bilmiyorum.

Geri