Yetkili servis mi sanayi mi

skodasever1

Yeni Üye
İsim
Emre
Araç
Audi a3
Merhabalar kafama takılan bir soru hakkında fikir almak istiyorum geçen hafta bir kaza yaşadım çamurluklarda ve kaputta göçük oluştu ve kaput hizası kaydı onun dışında farın dıştan camı çatladı ön panel de geriye itilmiş yetkili servise götürdüm 250bin lira fiyat çektiler far komple değiştiririz dediler sadece camı kırık olmasına rağmen lazımmış onun dışında çamurluk ve kaput için boyası göçük yaparız dediler aracı en az 3 yıl kullanacağım ama bu kaza için 250bin lira tramer fazla geldi fakat ben içinde bir şey olmasından şüpheleniyorum tampon açılıp bakılmadı daha sizce yetkili servise verip kafam mı rahatlasın yoksa dışardan mı yaptırayım fikir verebilirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_5076.jpeg
    IMG_5076.jpeg
    191.8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_5073.jpeg
    IMG_5073.jpeg
    296.5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_5066.jpeg
    IMG_5066.jpeg
    323.8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_5065.jpeg
    IMG_5065.jpeg
    383.3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_5061.jpeg
    IMG_5061.jpeg
    602.3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_5302.png
    IMG_5302.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 27
  • IMG_5301.png
    IMG_5301.png
    597.2 KB · Görüntüleme: 27
Bu araçlara binen kimseler genelde trameri vs dert etmezler o yüzden yetkili serviste yaptırırlar. Sizin böyle bi çekinceniz varsa işçiliği güzel bi usta bulun ona yaptırın hem fiyat uygun olur hem tramer derdiniz olmaz

Merhabalar kafama takılan bir soru hakkında fikir almak istiyorum geçen hafta bir kaza yaşadım çamurluklarda ve kaputta göçük oluştu ve kaput hizası kaydı onun dışında farın dıştan camı çatladı ön panel de geriye itilmiş yetkili servise götürdüm 250bin lira fiyat çektiler far komple değiştiririz dediler sadece camı kırık olmasına rağmen lazımmış onun dışında çamurluk ve kaput için boyası göçük yaparız dediler aracı en az 3 yıl kullanacağım ama bu kaza için 250bin lira tramer fazla geldi fakat ben içinde bir şey olmasından şüpheleniyorum tampon açılıp bakılmadı daha sizce yetkili servise verip kafam mı rahatlasın yoksa dışardan mı yaptırayım fikir verebilirseniz sevinirim
Bayramdan önceki hafta kaza yaptım fotoğrafı aşağıda ekli. Araç yürümeyecek haldeydi hatta çekiciye 1 saat yüklemekle uğraştık gerçekten. Normalde yetkili servise çektirecektim yaklaşık çamurluk değişim+ alt takım tamiri ile beraber 200 bin liraya yakın fatura çıkardılar . Kaskodan yaptırsaydım daha fazla fatura ve tramer çıkacaktı. Ek olarak yetkili servis araya bayram girdiği için 2 haftadan önce teslim olamayacağını söyledi. Yani arabayı bu içinde bulunduğumuz haftada teslim almış olacaktım.

Sinirlendim bu fiyattan dolayı Ankara ostimde özel serviste iyi bir ustada yaptırdım aracımı. Çamurluk düzeltme+boya+alt takım(rot vs) hepsini 70 bin liraya cebimden ödeyip yaptırdım. Hem tramer işlenmedi+hem parça değişimi olmadı. 3 günde bayram öncesi arabamı tertemiz yapıp verdiler. Zaten kaza yaptıktan ertesi gün alt takım ve çamurluk düzeltmesi tamamdı sadece boya için 2 gün daha bekledim.

İyi bir usta bulun özelde yaptırın. Bizzat tecrübe olarak söylüyorum. Tramer işlenmesi büyük değer kaybı yaratıyor.

Ekli dosyalar

• 25e7ab2b-1a7e-40f9-b4e2-bcce235b1af0.jpeg
    25e7ab2b-1a7e-40f9-b4e2-bcce235b1af0.jpeg
    345.1 KB · Görüntüleme: 21

Geri