Rcd 330 montaj için yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merc

Yeni Üye
İsim
mert
Araç
golf7.5
Merhabalar iyi forumlar bugün elime rcd330 geçti 2018 golf comfortline aracıma takmaya çalıştım fakat bu kabloların nasıl bağlanacağını bilmiyorum şu beyaz pin için çift girişi tekliye dönüştürme aparatı almam lazım galiba ama 3. Girişi sarı olan kabloyu nereye takacağım beni aydınlatırsanız sevinirim bu işlerde yeniyim
Taktıktan sonra da yazılımsal olarak bir şeyler yapmama gerek var mı?

Aracımda ünite yok.

Ekli dosyalar

• IMG_8510.jpeg
    IMG_8510.jpeg
    155.8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_8512.jpeg
    IMG_8512.jpeg
    203.8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

O cihaz rcd 330 degil hocam

Bilesen koruma kaldirtmaniz lazim en az 4-5 bin tl ve mikrofon ve tesisati yoksa aracinizda onu da tedarik etmeniz lazım Bluetooth kullanacaksaniz

O cihaza yapacaginiz masrafa degmez

Geri gorus yok CarPlay yok bilginiz olsun

Ürün kodu 5gg 035 280 d olarak geçiyor honey hocam araştırdığımda geri görüş ve carplay destekliyor olarak görünüyordu desteklemiyor mu?

@HONEY ilk fotoğrafta görünen kendi ekranı abi. İkinci fotoğrafta rcd330 var doğru direk takabilirsiniz
Sarı olan kabloyu takamayacaksınız usb soketi iptal olacak kapaklı gözde olan teybin üzerindekini kullanabilirsiniz anten dönüştürücü alıp takabilirsiniz veya üzerinden ufak bi tıraşlama yaparak var olanıda takabilirsiniz elinizden gelmiyorsa montaj yapabilecek birinden yardım alın kodlama ihtiyacınızda olacak gün sonunda çünkü

Ürün kodu 5gg 035 280 d olarak geçiyor honey hocam araştırdığımda geri görüş ve carplay destekliyor olarak görünüyordu desteklemiyor mu?

Pardon hocam yanlis gormusum ilk fotoyu dikkate almistim

CarPlay ve geri gorus destekler

Hayirli olsun fiyat performans cihazidir rcd330

Geri