burak1872
Üye
- İsim
- Burak
- Araç
- GOLF 7 2015 1.2 TSI MANUEL
Araçlar aynı donanımda Borusandaki araç, sahibindendeki araçtan daha sonra trafiğe çıkmış makyaj görmüş multimedya. Rezillik bu arada.
Araçlar aynı donanımda Borusandaki araç, sahibindendeki araçtan daha sonra trafiğe çıkmış makyaj görmüş multimedya. Rezillik bu arada.
Konu dışı, attığınız 2 araç da beyaz hangisine kapora verdiniz ? Sizin yerinizde olsam sahibinden deki aracı tercih ederdim. Km benim için çok önemli değil çok araç kullandığım için. Ancak aradaki 7 bin km fark kimisinin 1 senede yaptığı kmdir. Zaten borusan adam akıllı indirim yapmıyor aynı paraya alırsınız ikisini de.
Cevabınız için Teşekkür ederim. Özellik olarak hangisi iyi sizce biliyor musunuzMerhaba donanımda eksilmeye gidilmiş ondan hayalet ekran yarım ve multimedyada sağ taraftaki tuşlar kaldırılmış.
Cevabınız için Teşekkür ederim. Borusan gerçekten çok kötü bir deneyim oldu anadolu yakasından kalkıp.avcılara bakmaya gittik bizde araçı beyaz sanıyorduk meğersem gri tonlarında gri renk diye geçiyor sanırım sol çamurlukta göcük vardı fotoğrafta belirtmemişler sonrasında şöför koltuğundan sigara yanığı vs kurumsal diye gitmiştik uğraşmayalım vs sonrasında tesadüf beyaz araçı gördük gittik kaporasını verdik nasip olur ise yarın veya çarşamba alacağızAraçlar aynı donanımda Borusandaki araç, sahibindendeki araçtan daha sonra trafiğe çıkmış makyaj görmüş multimedya. Rezillik bu arada.
Konu dışı, attığınız 2 araç da beyaz hangisine kapora verdiniz ? Sizin yerinizde olsam sahibinden deki aracı tercih ederdim. Km benim için çok önemli değil çok araç kullandığım için. Ancak aradaki 7 bin km fark kimisinin 1 senede yaptığı kmdir. Zaten borusan adam akıllı indirim yapmıyor aynı paraya alırsınız ikisini de.
Cevabınız için Teşekkür ederim. Borusan gerçekten çok kötü bir deneyim oldu anadolu yakasından kalkıp.avcılara bakmaya gittik bizde araçı beyaz sanıyorduk meğersem gri tonlarında gri renk diye geçiyor sanırım sol çamurlukta göcük vardı fotoğrafta belirtmemişler sonrasında şöför koltuğundan sigara yanığı vs kurumsal diye gitmiştik uğraşmayalım vs sonrasında tesadüf beyaz araçı gördük gittik kaporasını verdik nasip olur ise yarın veya çarşamba alacağız
Cevabınız için teşekkür ederim.Biri gsr2 arac digeri degil
Sahibindendeki araç daha dolu hocam sırf o hayalet için bile alınır. bide diğer araca bak aynı çin malı motor kadranına benziyorCevabınız için Teşekkür ederim. Özellik olarak hangisi iyi sizce biliyor musunuz
Dikkatli bakınca fark ettim griymiş araçCevabınız için Teşekkür ederim. Borusan gerçekten çok kötü bir deneyim oldu anadolu yakasından kalkıp.avcılara bakmaya gittik bizde araçı beyaz sanıyorduk meğersem gri tonlarında gri renk diye geçiyor sanırım sol çamurlukta göcük vardı fotoğrafta belirtmemişler sonrasında şöför koltuğundan sigara yanığı vs kurumsal diye gitmiştik uğraşmayalım vs sonrasında tesadüf beyaz araçı gördük gittik kaporasını verdik nasip olur ise yarın veya çarşamba alacağız
Kötü bir deneyim oldu bizim için fakat sağlık olsun : ) o hırs ile gidip diğer araçın kaporasını verdik.Dikkatli bakınca fark ettim griymiş araçAslında Borusan böyle dediğiniz gibi davranmaz terbiyesizlik yapılmış. Her ne kadar fotoğrafta o göçük ve sigara yanıkları belli olsa da söylenirdi size normalde telefonda. Tabii telefonda önceden arayıp bilgi aldıysanız.
Her şerde hayır vardır hayırlı uğurlu ola inşallah
Çok Haklısınız 2025 troc var o kötü ekran mevcut çok amatör.adroid ile ıphone gibiSahibindendeki araç daha dolu hocam sırf o hayalet için bile alınır. bide diğer araca bak aynı çin malı motor kadranına benziyor