Valla tersi var deseydiniz amartisörü yağlayın diyecektim ama bu konu bana enteresan geldi. Takipteyim bakalım çözümü neymiş..Merhabalar 8.5 life paket bagaj kapağı eskiden yavaş tok şekilde kapanırdı şimdi hızlıca kapanıyor fazla yumuşak ne yapmak gerekir başına gelen var mı?
2 hafta yurtdışında idim döndüğümde valizi koydum arabaya kapatayım dedim çat diye kapandı. herhalde yurtdışında kiraladığım arabanın bagajı ağırdı ona alıştı elim diye düşündüm ama bugün doğuşa gidip oradaki golfe baktım, gayet normal kapandıgını görünce sorun oldugunu anladım. bakımda gösteririm artık ama masraf kitlemelerinden korkuyorum.Valla tersi var deseydiniz amartisörü yağlayın diyecektim ama bu konu bana enteresan geldi. Takipteyim bakalım çözümü neymiş..
Çok ciddi bir şey çıkmaz diye düşünüyorum açıkçası maksimum amartisör değişse tutsa tutsa ne kadar tutabilir ki? Ama ben değişimlik bi durum olduğunu zannetmiyorum, teknik bilgim yok sadece tahmin2 hafta yurtdışında idim döndüğümde valizi koydum arabaya kapatayım dedim çat diye kapandı. herhalde yurtdışında kiraladığım arabanın bagajı ağırdı ona alıştı elim diye düşündüm ama bugün doğuşa gidip oradaki golfe baktım, gayet normal kapandıgını görünce sorun oldugunu anladım. bakımda gösteririm artık ama masraf kitlemelerinden korkuyorum.
Bir arkadaşımın amortisörüne su kaçtığı için bu şekilde bir sorun yaşamıştı, sizinkine benzer mi bilmiyorum ama.Merhabalar 8.5 life paket bagaj kapağı eskiden yavaş tok şekilde kapanırdı şimdi hızlıca kapanıyor fazla yumuşak ne yapmak gerekir başına gelen var mı?