ALINIK Golf 7 bej-siyah tavan döşemesi takası

Turhan

Katılımcı Üye

İsim
Turhan Atasoy
Araç
Golf7 1.4 TSI
Aracımdaki sıfır kondisyonda bej tavan döşemesini siyah tavan döşemesiyle değiştirmek istiyorum.Direk siyah satın alsam hem daha pahalıya gelecek hem daha sonra elimdeki bej'i satmaya uğraşmamak için takas en mantıklı seçenek geldi.Aracım SUNROUF'suz model,eğer aracındaki siyah döşemeyi bej'e çevirmek isteyen varsa ulaşsın 05365672308,üstte 10 bin veririm,parça aktarma işlemi malietide bana ait.

Aracımdaki sıfır kondisyonda bej tavan döşemesini siyah tavan döşemesiyle değiştirmek istiyorum.Direk siyah satın alsam hem daha pahalıya gelecek hem daha sonra elimdeki bej'i satmaya uğraşmamak için takas en mantıklı seçenek geldi.Aracım SUNROUF'suz model,eğer aracındaki siyah döşemeyi bej'e çevirmek isteyen varsa ulaşsın 05365672308,üstte 10 bin veririm,parça aktarma işlemi malietide bana ait.

Takas isteğin çok zor herkes siyah arıyor zaten, bence sen kaliteli bir yerde siyah kaplatmalısın tabi bu pahalılıkta ne kadsr avantajlı olur oda senin bütçene bağlı…

Takas isteğin çok zor herkes siyah arıyor zaten, bence sen kaliteli bir yerde siyah kaplatmalısın tabi bu pahalılıkta ne kadsr avantajlı olur oda senin bütçene bağlı…
Metin hocam,bu siyah olayını seven kadar nefret edende var,daha geçen gün denk geldim birine başka bir markada siyahtan dert yanıyordu,"Bu ne böyle,aracın içi kasvetli,zifiri karanlık"vs diyordu.Çevremdede çok var bunlardan,hani belki dedim istemeye istemeye siyah döşemeli alan olmuştur onla işimizi göreriz diye düşündüm.Sormazsan cevap alamazsın misali.Yoksa bende biliyorum zor olduğunu.Son çare getirecem tüm trimleri yurt dışından,döşemeyide kaplatacam

Şuan onunla irtibattayım😊,fakat bir sorun var,Diyarbakır-İstanbul arası o deşeme nasıl gelecek?

En mantıklısı otobüs olur sağlam bir firma ile üç beş fazla verip düzgün bir yere koyarlar zaten şuan fazla yolcu yüküde olmaz yaz dönemi de değil…

Tavan dosemesi canli gorulmeden alinmaz. Bi yerde iz olsa katlama olsa bir anlami kalmaz. En makul secenek serviste taktirilmasi hem garantili olur

Tavan dosemesi canli gorulmeden alinmaz. Bi yerde iz olsa katlama olsa bir anlami kalmaz. En makul secenek serviste taktirilmasi hem garantili olur
Oğuz hocam çok haklısında,servis fiyatları malum.Açıkçası takaslık döşeme bulamazsam kaplatmayı düşünüyorum,bir yerle görüştüm bire bir aynısını yapıyorlar.Plastikleride komple getirecem yurtdışından.

Geri