W wonderlive Üye Katılım 13 Eyl 2025 Mesajlar 45 Tepkime puanı 5 Konum İstanbul İsim Ersin Araç Golf 7.5 26 Mar 2026 #1 P0628D sürümünden P08xxd sürümüne geçmek istiyorum. Bu mümkün mü? Yüklemeye çalıştığımda Tür Çakışması hatası alıyorum. Benim cihazın kodu 17257.
P0628D sürümünden P08xxd sürümüne geçmek istiyorum. Bu mümkün mü? Yüklemeye çalıştığımda Tür Çakışması hatası alıyorum. Benim cihazın kodu 17257.
HONEY Efsane Üye Katılım 7 May 2019 Mesajlar 8,468 Tepkime puanı 14,430 Konum İstanbul İsim BÜLENT 26 Mar 2026 #2 Ne sorunu yasiyorsunuz ? Bir sorununuz yoksa calisan sisteme dokunmayin Upvote 0
KS KS W wonderlive Üye Katılım 13 Eyl 2025 Mesajlar 45 Tepkime puanı 5 Konum İstanbul İsim Ersin Araç Golf 7.5 27 Mar 2026 #3 HONEY dedi: Ne sorunu yasiyorsunuz ? Bir sorununuz yoksa calisan sisteme dokunmayin Genişletmek için tıkla ... Carplay kullanırken park sensörleri cisim gördüğünde park asist açılıyor. Arka planda carplay siyah ekrana düşüyor. Upvote 0
HONEY dedi: Ne sorunu yasiyorsunuz ? Bir sorununuz yoksa calisan sisteme dokunmayin Genişletmek için tıkla ... Carplay kullanırken park sensörleri cisim gördüğünde park asist açılıyor. Arka planda carplay siyah ekrana düşüyor.
HONEY Efsane Üye Katılım 7 May 2019 Mesajlar 8,468 Tepkime puanı 14,430 Konum İstanbul İsim BÜLENT 27 Mar 2026 #4 wonderlive dedi: Carplay kullanırken park sensörleri cisim gördüğünde park asist açılıyor. Arka planda carplay siyah ekrana düşüyor. Genişletmek için tıkla ... Calisma prensibi o şekilde zaten carplayin Onu cozemezsiniz Upvote 0
wonderlive dedi: Carplay kullanırken park sensörleri cisim gördüğünde park asist açılıyor. Arka planda carplay siyah ekrana düşüyor. Genişletmek için tıkla ... Calisma prensibi o şekilde zaten carplayin Onu cozemezsiniz