Sis Amerikan park hk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CihanCHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CihanCHN

Yeni Üye
İsim
CHN
Araç
Seat Leon
Merhaba ;

Forumda araştırdım ama bulamadım.Kodlama konusunda desteğinize ihtiyacım var.
Amerikan parklarımı yan sinyallerimi sise bağlamak istiyorum.

Sisleri açınca sinyallerimde sabit yansın nasıl yapabilirim 12 ve 13 kanallara ne girmeyelim acaba ? 0 VE 1 Kanallar bende yok aktif değil çünkü önler komple led

Aracım Seat Leon FR

Merhaba ;

Forumda araştırdım ama bulamadım.Kodlama konusunda desteğinize ihtiyacım var.
Amerikan parklarımı yan sinyallerimi sise bağlamak istiyorum.

Sisleri açınca sinyallerimde sabit yansın nasıl yapabilirim 12 ve 13 kanallara ne girmeyelim acaba ? 0 VE 1 Kanallar bende yok aktif değil çünkü önler komple led

Aracım Seat Leon FR
Leuchte 12 ve 13 Ön Sisler İçin Geçerli Bir Kanal. Bunlara Yapacağın Kodlama ile Amerikan Park Açılmaz Hocam. Araç Kaç Model?

Gereksiz ortamda sisleri yakarak sürmüyorsunuz umarım?
Cezası ayrı, duası ayrı!

Leuchte 12 ve 13 Ön Sisler İçin Geçerli Bir Kanal. Bunlara Yapacağın Kodlama ile Amerikan Park Açılmaz Hocam. Araç Kaç Model?
Mesaja dönüşünüz için teşekkür ederim.
Seat Leon 2019 Fr aracım full led ... sosyal medyalarda sis ile birlikte açanlar olduğu için acaba dedim açma yöntemini bilen var mıdır diye sormak istedim.
Önler beyaz yanan led komple sarıya dönüyor sisleri açınca sisleri kapatınca beyaz gündüz moduna dönüyormuş

LDR sensörlü far anahtarı için kodlama gerekmiyor. Tüm ayarlar smart/akıllı anahtar üzerinden yapılıyor.
Auto özelliği olmayan anahtarda her şey normalse, sensörlü anahtarın kendi ayarlarında sorun vardır. Anahtarı fabrika ayarlarına getirmeyi denediniz mi?

Geri