Golf 7.5 far camı değişimi

Soprano

Yeni Üye
İsim
Barış
Araç
Golf
Beyler aracım 2017 highline, sağ far camının alt kısmında ufak bir çatlak var yağmur gördü kar gördü en ufak bi sızdırma nem vs yok görüşü engelleyen bir durum yok ama estetik olarak iyi dursun diye camı değiştirmeyi düşünüyorum değiştirdikten sonra oluşabilecek sıkıntılar nedir değiştirmeli miyim yardımcı olabilir misiniz

işçiliği güzel ve orjinal parça kullanan (far camının orjinali var mı bilmiyorum) bende arıyorum, yere yaptırırsanız bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Upvote 0
Çok sırıtmıyorsa bence gereksiz. Göze çarpıyorsa camlardaki küçük çatlamaları tamir edenlere göstermek faydalı olabilir.

Upvote 0
Beyler aracım 2017 highline, sağ far camının alt kısmında ufak bir çatlak var yağmur gördü kar gördü en ufak bi sızdırma nem vs yok görüşü engelleyen bir durum yok ama estetik olarak iyi dursun diye camı değiştirmeyi düşünüyorum değiştirdikten sonra oluşabilecek sıkıntılar nedir değiştirmeli miyim yardımcı olabilir misiniz
Cam değişimini usta değil kasap ilgilenirse tabii sıkıntı yaşanır. Ancak usta ilgilenirse camla eskisinden daha iyi olur. Eline makine alan usta olmuş.

Usta araştırmanızı iyi yapmanız lazım bundan dolayı. Derseniz ki 'yaşadığım yerde iyi bir usta yok bu riski alamam' herhangi bir buğulanma vs yoksa bırakın ellemeyin.

Upvote 0

Geri