2024 Golf - Direksiyon Isıtma

Merhaba Arkadaşlar,

Son 1 ayda aracı taş çatlasın 5-6 kere kullanmışımdır. Bu aralar hava soğuk olduğu için aracı çalıştırınca direksiyon ve koltuk ısıtmayı direkt aktif ediyorum. Koltukla ilgili bir problem yok ancak direksiyon biraz geç ısınıyor ve sıcaklık pek tatmin etmiyor. Benzer durum yaşayan var mı, kontrol edebileceğim bir alan var mı merak ediyorum. Aracın garantisi devam ederken sizce kontrol ettirmeli miyim yoksa benim kuruntum olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İyi günler
2024 model tiguan life aracımda vardı, 1 kez olsun kullanmadım hocam aklıma gelmedi sanırım şuan impression golf var hala aklıma gelmiyor :D ayrıca çok fazla direksiyon ısıtmayı kullanınca direksiyonda çatlamalar deformasyon olduğu hakkında şikayetlerde vardı

3. kademeden açıp sonra düşürüyorum. Direkt 1. kademe başlatmadım hiç.

2024 model tiguan life aracımda vardı, 1 kez olsun kullanmadım hocam aklıma gelmedi sanırım şuan impression golf var hala aklıma gelmiyor :D ayrıca çok fazla direksiyon ısıtmayı kullanınca direksiyonda çatlamalar deformasyon olduğu hakkında şikayetlerde vardı
İmpression Golf'te yok zaten :) Yukarda yazdım ya klimayı elime ayarlıyorum yok diye

Geri