2024 Golf - Direksiyon Isıtma

onurkose

Üye
İsim
ONUR
Araç
GOLF 8.5
Merhaba Arkadaşlar,

Son 1 ayda aracı taş çatlasın 5-6 kere kullanmışımdır. Bu aralar hava soğuk olduğu için aracı çalıştırınca direksiyon ve koltuk ısıtmayı direkt aktif ediyorum. Koltukla ilgili bir problem yok ancak direksiyon biraz geç ısınıyor ve sıcaklık pek tatmin etmiyor. Benzer durum yaşayan var mı, kontrol edebileceğim bir alan var mı merak ediyorum. Aracın garantisi devam ederken sizce kontrol ettirmeli miyim yoksa benim kuruntum olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İyi günler

öyle ya direksiyon ısıtması koltuk kadar değil

Merhaba benim 2025 Aralıkta aldığım Golf 8.5 da aynı şekilde 2-3 dakika sonra ısınmaya başlıyor, tam olarak ne zaman ısınıyor bilmiyorum hatta :D

Merhaba benim 2025 Aralıkta aldığım Golf 8.5 da aynı şekilde 2-3 dakika sonra ısınmaya başlıyor, tam olarak ne zaman ısınıyor bilmiyorum hatta :D
Hocam ısınmaya bir şekilde ısınıyor ama sanki yeni aldığımda ilk kademede bile tatmin edici bir sıcaklığı oluyordu. şu aralar en yüksekte bile o tatmini vermiyor. hissiyat olarak bende mi farklılık var diyorum ama sizler de benzer sorunları yaşıyor gibisiniz.

Direksiyon ısıtması olmayan ben klima menfezlerini direksiyonda elimin durduğu yere ayarladım. Düz giderken sıcacık oluyor. Hatta bir tane de vites topuzuna ayarladım. Vites ısıtma sistemi😃

Donanımsızız ama salak değiliz 😉 Diğerlerine de fikir olsun bu

Direksiyon ısıtması olmayan ben klima menfezlerini direksiyonda elimin durduğu yere ayarladım. Düz giderken sıcacık oluyor. Hatta bir tane de vites topuzuna ayarladım. Vites ısıtma sistemi😃

hocam bizimkisi biraz keyif p.liği gibi oldu bu durumda :D

Dürüst olmak gerekirse ben birkaç kere açtım sonra açmadım direksiyon ısıtmayı, koltuk ısıtma çok iyi özellik ama direksiyon ısıtma olmasa da olur diye düşünüyorum - sizin dediğiniz gibi klima daha iyi iş yapıyor.

hocam bizimkisi biraz keyif p.liği gibi oldu bu durumda :D
Ya yok hocam estağfurullah donanım varsa kullanacaksın zaten. Benimki olmayanlar için pratik bi çözüm
Dürüst olmak gerekirse ben birkaç kere açtım sonra açmadım direksiyon ısıtmayı, koltuk ısıtma çok iyi özellik ama direksiyon ısıtma olmasa da olur diye düşünüyorum - sizin dediğiniz gibi klima daha iyi iş yapıyor.
Tam eline denk getirirsen var ya offf anlatılmaz yaşanır

Golf 8'de de durum aynı. Ilık gibi yapıyor. 3 ayar kademesi gereksiz gerçekten. Kapatana kadar birkaç defa basmak gerekiyor.

Yeni nesil Opel Pejo Citroen direksiyon ısıtmaları çok güçlü. Hatta aşırı kullanımda direksiyon derisi yıprananlar olmuş, o kadar yani.

Golf 8'de de durum aynı. Ilık gibi yapıyor. 3 ayar kademesi gereksiz gerçekten. Kapatana kadar birkaç defa basmak gerekiyor.

Yeni nesil Opel Pejo Citroen direksiyon ısıtmaları çok güçlü. Hatta aşırı kullanımda direksiyon derisi yıprananlar olmuş, o kadar yani.
Kesinlikle öyle. Arkadaşım Citroen C4X aldı. Araba baya dolu dolu( Görünüşü ve Fransızlığı bana hitap etmiyor). Direksiyon ısıtma tek kademe ve açınca cidden iyi ısınıyor. Tabi belirttiğiniz gibi bunun eksileri de illaki vardır.

Kesinlikle öyle. Arkadaşım Citroen C4X aldı. Araba baya dolu dolu( Görünüşü ve Fransızlığı bana hitap etmiyor). Direksiyon ısıtma tek kademe ve açınca cidden iyi ısınıyor. Tabi belirttiğiniz gibi bunun eksileri de illaki vardır.
Bence bunu bilerek öyle bırakmışlardır. Alamanlar düşünür böyle şeyleri

bu durum marka marka değişiyor sanırım, astra aracım vardı direksiyonu ve koltuğu sıcacık yapıyordu. Golf direksiyonu ılık yapıyor, koltuklarda eh işte. Renault da durum daha farklı direksiyon simidinin tamamı değilde bir kısmı ısınıyor:) marka marka değişkenlik gösteriyor. ama golf de cayır cayır bir sıcaklık vermese de iş görüyor.

Geri