Opel Combo vs 1.2 tsi

İsim
Mehmet
Araç
Golf 7 1.2 tsi comfortline
Arkadaşlar öncelikle herkesin ramazan bayramını kutluyorum
Bugün bayram dönüşü eve gelmek üzere iken son kasa yeni bi opel combo (ticari) ile denk geldik
(Elektrikli mi dizel mi emin değilim)
Müsait bi yolda combodan önce kalktım ama öyle ani bi kalkış vs değildi
Combo arkadan bir anda hareketlendi bende ticari araç nasılsa daha fazla arayı kapatamaz diye vites düşürüp hızlandım ama combo geçmekle kalmadı üstüne bir boydan fazla fark attı

Bu arada araçta eşim vardı birde malum bayram dönüşü bagajım ful doluydu
Ama gördüğüm kadarıyla combo boştu

Bütün bunlara rağmen bizim 1.2 tsi mi çok kansız yoksa bu yeni nesil ticariler mi canavar
Doğrusu merak ettim 🤠

Arkadaşlar öncelikle herkesin ramazan bayramını kutluyorum
Bugün bayram dönüşü eve gelmek üzere iken son kasa yeni bi opel combo (ticari) ile denk geldik
(Elektrikli mi dizel mi emin değilim)
Müsait bi yolda combodan önce kalktım ama öyle ani bi kalkış vs değildi
Combo arkadan bir anda hareketlendi bende ticari araç nasılsa daha fazla arayı kapatamaz diye vites düşürüp hızlandım ama combo geçmekle kalmadı üstüne bir boydan fazla fark attı

Bu arada araçta eşim vardı birde malum bayram dönüşü bagajım ful doluydu
Ama gördüğüm kadarıyla combo boştu

Bütün bunlara rağmen bizim 1.2 tsi mi çok kansız yoksa bu yeni nesil ticariler mi canavar
Doğrusu merak ettim 🤠
Herhangi bir ticarinin 1.2 tsi ile kapışması sonucu 1.2 tsi ın geçmesi lazım aslında niye öyle olmuş 😁😁

Aynı motor şanzımanlı rifter vardı 1.5 d eat8. 0-100 arası tam 10 saniyede çok rahat ulaşıyor. Ticari sınıfında yeni araçlar içinde en iyi performansa sahipler Psa tayfası.

Opel de artık psa da zaten

Sanırım benim aracın dolu olması birde combonun hızını almasınna versemde yine de insanın kabullenesi gelmiyor 🥲

Geri