Ayna kapağı nasıl sökülür?

MehmetArmaganB

Yeni Üye
İsim
Mehmet Armağan
Araç
Golf 8
Merhabalar golf 8 aracıma piano black ayna kapağı aldım fakat açıkcası kapağı sökerken kırmaktan çekiniyorum, bununla alakalı video veya bilgisi olan var mıdır? Çok araştırdım fakat golf 8 özelinde bir video veya bilgiye rastlamadım.

Bu videodaki gibi yapmayı denedim ama Golf 8.5'ta bir türlü çıkaramıyorum kapağı. Çıkarabilen var mı ?

Piano Black kapak aldım ama takamadım bu yüzden. Çıkarması kolay olsa kayar led de alacaktım.

Son düzenleme:
Bu videodaki gibi yapmayı denedim ama Golf 8.5'ta bir türlü çıkaramıyorum kapağı. Çıkarabilen var mı ?

Piano Black kapak aldım ama takamadım bu yüzden. Çıkarması kolay olsa kayar led de alacaktım.
Hocam bi tarafı şans eseri öyle çıkardım ama diğer tarafı tırnağın tekini kırarak çıkarmak durumunda kaldım.
Mk7de ayna sertti ve yerinden rahatça çıkarıyordum. Mk8de ayna malzemesi de aşırı ince, yerinden alırken korkutuyor. Sol tarafı sökerken çatlatmıştım malesef

merhabalar. Kapakları nerden aldınız acaba? Bende almayı düşünüyorum.

Hocam bi tarafı şans eseri öyle çıkardım ama diğer tarafı tırnağın tekini kırarak çıkarmak durumunda kaldım.
Mk7de ayna sertti ve yerinden rahatça çıkarıyordum. Mk8de ayna malzemesi de aşırı ince, yerinden alırken korkutuyor. Sol tarafı sökerken çatlatmıştım malesef

Ne yapacağım bilemedim ben de. Duruma göre kayar led alacaktım ama bu gidişle aldığım ayna kapağını da zararına satmak zorunda kalacağım.

Bir yere götürüp taktırayım desem nereye götüreceğim bir de götürsem bile muhtemelen onlar da kırarak çıkarır.

Zararına niye satıyorsun. Takacak yer vardır illaki forumda ki arkadaşlar sana yardımcı olurlar muhtemelen.

Zararına niye satıyorsun. Takacak yer vardır illaki forumda ki arkadaşlar sana yardımcı olurlar muhtemelen.
Valla umarım taktırmak bir yer bulurum hocam. Bugün kendim bir buçuk saat uğraştım yok yani beceremiyorum.

Ne yapacağım bilemedim ben de. Duruma göre kayar led alacaktım ama bu gidişle aldığım ayna kapağını da zararına satmak zorunda kalacağım.

Bir yere götürüp taktırayım desem nereye götüreceğim bir de götürsem bile muhtemelen onlar da kırarak çıkarır.
Retrofit işiyle falan uğraşan yerler halleder hocam. Kör nokta montajı falan için söküyorlar zaten. Ayna kapağı sökmüşken kayar ayna sinyalini de taktırın ve tek seferde bitsin. Bence ikisi de yapılması gereken retrofit ;)

Kayar sinyalin siyah cam olmasıyla aynanın alt siyah plastiğinin bütünleşmesini seviyorum, krom kapağı daha bi öne çıkarıyor.
1000307620.jpg

Bu arada vagmarketten aldığım sol kapakta sıkıntı yok ama sağ kapak kör nokta altındaki kısım içe kıvrık kalıba sahip. 120 130 lu hızlarda ıslık sesine neden oluyor :(

Geri