U Led Far Ampul Seçimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emreqoral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreqoral

Üye
İsim
Emre
Araç
Mk7 - 1.2 - 2016
Cümleten hayırlı bayramlar. Bir konu hakkında danışmak istiyorum. Aşağıda gönderdiğim ampul aracımın üzerindeki ampul:
IMG_3413.jpeg

Kodu d3s. Ben d3s olarak birkaç ampul almayı düşünüyorum. Onları da aşağıya link olarak bırakıyorum:

Bu ürünler benim aracıma uyar mı? Şimdiden teşekkür ederim

Cümleten hayırlı bayramlar. Bir konu hakkında danışmak istiyorum. Aşağıda gönderdiğim ampul aracımın üzerindeki ampul:
IMG_3413.jpeg

Kodu d3s. Ben d3s olarak birkaç ampul almayı düşünüyorum. Onları da aşağıya link olarak bırakıyorum:

[/URL]

[/URL]

@zulalyol abinden temin edebilirsin..

Upvote 0
Teşekkür ediyorum herkese. Aslında merak ettiğim şu: mevcut olan bixenon sanırım. Led olanlar uyar mı ?

Upvote 0
Ölçüler aynı ise uyar ama bir çok led ampüller orjinalden daha büyük gövdeye sahip birebir orjinal ile değişmeni öneririm

Upvote 0
IMG_3413.jpeg

[/URL]

[/URL]

Bu paylaştığınız link’teki ürünler Xenon ampül değildir, bunlar Led ampül olarak geçer,

Xenon ve Bi-Xenon farlara Led ampül takıldığı zaman iyi performans elde edemezsiniz, ve normalden daha fazla ısı yayarlar,

Zaten marka olarak Photon ‘dan uzak durunuz, vasat bir markadır, hiç bir sertifika veya standarda sahip olmayan ürünler üreten kalitesiz bir markadır, iddaa ettiği değerlerin hiç birini karşılamaktan uzak bir üründür,

Xenon ampülü olarak piyasada alabileceğiniz en iyi ampül Osram ‘dır.

Osram Xenarc Original D3S
Osram Xenarc Night Breaker 220 (eski adı Night Breaker Laser)

Upvote 0
Bu paylaştığınız link’teki ürünler Xenon ampül değildir, bunlar Led ampül olarak geçer,

Xenon ve Bi-Xenon farlara Led ampül takıldığı zaman iyi performans elde edemezsiniz, ve normalden daha fazla ısı yayarlar,

Zaten marka olarak Photon ‘dan uzak durunuz, vasat bir markadır, hiç bir sertifika veya standarda sahip olmayan ürünler üreten kalitesiz bir markadır, iddaa ettiği değerlerin hiç birini karşılamaktan uzak bir üründür,

Xenon ampülü olarak piyasada alabileceğiniz en iyi ampül Osram ‘dır.

Osram Xenarc Original D3S
Osram Xenarc Night Breaker 220 (eski adı Night Breaker Laser)
Detaylı açıklama için teşekkürler hocam. Yorumlarında kullananların aydınlatma performansı açısından oldukça için olduğunu söylemişler.

Upvote 0

Geri