Merhaba iyi bayramlar. Cam tavan ön kısımlarında soyulma var, herhangi çatlak-kırık olmadığı için değiştirmeyi düşünmüyorum. Kaplama yaptırsak aynı tondan bulabilir miyiz, sıkıntı olur mu? Ya da ön kısma boya mı yapmalı ?
Teşekkürler hocam atayımMerhaba, aracın fotoğrafı değilde soyulma olan yerin fotoğrafını yakından ekleyebilir misiniz daha net örnek olması için…
Geçmiş olsun…
Bugün kaplama yapan biyer ile görüştüm. Piano black ppf yapalım diyor. Ama onu da küçük bir parça denedi soyulan yerlerin pürüzleri belli oluyor. Folyo önermem dedi ama başka biyere soracağımHayırlı bayramlar hocam hava kanallı pianoblack folyo ile kaplayın sıfır gibi olur
ben önceki aracıma yaptırmıştım memnundum pürüzler çok göze batmıyor takıntılı değilseniz, selamlarBugün kaplama yapan biyer ile görüştüm. Piano black ppf yapalım diyor. Ama onu da küçük bir parça denedi soyulan yerlerin pürüzleri belli oluyor. Folyo önermem dedi ama başka biyere soracağım
Ppf mi Folyo muydu peki?ben önceki aracıma yaptırmıştım memnundum pürüzler çok göze batmıyor takıntılı değilseniz, selamlar
Folyo da belli olur hocam eğer de biraz takintiliysan araç konusunda gozune batarBugün kaplama yapan biyer ile görüştüm. Piano black ppf yapalım diyor. Ama onu da küçük bir parça denedi soyulan yerlerin pürüzleri belli oluyor. Folyo önermem dedi ama başka biyere soracağım