Sizce ne yapılmalı

Alakası yok. Yanlış bilgi. Kapı değişimi güvenlik kafesini etkileyecek bir onarım değil.

Bir şey yok arabada.

Normalde araçların güvenlik kafesine kapılarda dahildir. Zira bir aracın en zayıf noktası arka bagaj bölümüdür. O bölgedeki metal bile diğer bölgelerden farklıdır.

Bu yüzden benim bildiğim güvenlik kafesini tamamlamak için kapı içlerinde de güçlendirilmiş direkler olur. Zira kabine en büyük desteği sağlayan şeylerden birisi de kapılar.

1000085494.jpg

Ancak siz söküp baktıysanız ve bu direkler sizin Golf 8 lerde yoksa o zaman haklısınız. Bir şey diyemem.

1000085496.jpg

1000085495.webp

1000085493.jpg

Normalde araçların güvenlik kafesine kapılarda dahildir. Zira bir aracın en zayıf noktası arka bagaj bölümüdür. O bölgedeki metal bile diğer bölgelerden farklıdır.

Bu yüzden benim bildiğim güvenlik kafesini tamamlamak için kapı içlerinde de güçlendirilmiş direkler olur. Zira kabine en büyük desteği sağlayan şeylerden birisi de kapılar.

1000085494.jpg

Ancak siz söküp baktıysanız ve bu direkler sizin Golf 8 lerde yoksa o zaman haklısınız. Bir şey diyemem.

1000085496.jpg

1000085495.webp

1000085493.jpg
1774330269081.png

bahsettiğiniz şey tam olarak bu sanırım. haklısınız

Geçmiş olsun, en güzeli yetkili serviste değişim.
(Satacağınız zaman ben alacak olsam sanayide tam olarak ne yapıldığı belli olmayan şaibeli araç alacağıma, yetkili serviste orjinal.parça ile değişmiş kayıtları tam araç almayı tercih ederim)

1774330269081.png

bahsettiğiniz şey tam olarak bu sanırım. haklısınız
Evet kapı değişimlerinde Impact bar ı takmıyorlar zaten, bu fazla diyerek atıyorlar... Çöp artık bu araba Impact bar lı kapısı ezilmiş, hurdaya ayrılmalı :).

Allah ım sen sabır ver.

Evet kapı değişimlerinde Impact bar ı takmıyorlar zaten, bu fazla diyerek atıyorlar... Çöp artık bu araba Impact bar lı kapısı ezilmiş, hurdaya ayrılmalı :).

Allah ım sen sabır ver.
canım hocam öncelikle sakin olun :).
impact bar hasar gördüyse onarılsa bile özelliğini kaybetmiş olacak o yüzden değişim olursa daha mantıklı değil midir? siz daha iyi bilirsiniz :)

Geri