Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu tür konularda benim yorumlar Türkiye de ki arkadaşlara korkutucu geliyor ancak yani olmuş olmuştur. Her durumda işlemli bir kapınız olacak.
Ben olsam direk yetkileye çekerim aracı yeni tertemiz jilet gibi bir kapı takarlar.
Ancak ülkemizdeki durum malum. Yarın iş satışa geldimi karşıdaki adam araba sanki perte çıkmış gibi muamele yapar maksat fiyat öldürmek. Dolayısıyla düzelttirme işi yapılabilir ancak şahsen benim miğdemi bozar o iş. En azından çıkma bir kapı bulup boyatıp taktırabilirsiniz.
Birde bu kapıların içinde güvenlik şasileri oluyor. Yani büyük ihtimal bu da eğilmiştir. Düzeltilse bile eskisi kadar sağlam olmayacak. Buda önden/arkadan ciddi bir kaza durumunda Allah muhafaza içeridekilerin can güvenliğini tehlikeye atar mı düşünmek lazım.
Bu kapıyı düzgünce düzeltip minimum macunla adam edecek ustalar var ama artık onlar bile uğraşmak istemiyorlar kolay kolay, daha rahat ve kısa sürede biten kaporta sök tak işleri daha çok kazandırıyor çünkü, dolayısıyla kapıyı macun manyağı yapmak suretiyle heykeltıraşlık hünerlerini gösterme ihtimalleri yüksek, değişim çok daha sağlıklı olacaktır.