Golf 8 R line stop uyumu

Golf 8 in rline stopları bizim araçlarada uyumlu mu takan oldu mu ?
Taktıktan sonra herhangi bir yazılım aktivasyonu gerekiyor mu ?
8.5 kasanın yan sanayi rline stoplarını hiç bir yerde bulamadım daha çıkmadı sanırım.

https://www.vag-market.com/urun/golf-8-smoke-stop-takimi/

Mk8 stopun Mk8.5 montajı için #22 mesaj örnek…

https://www.golftutkusu.com/topic/26910-golf8-5-uc-boyutlu-ve-animasyonlu-led-stop-retrofiti/page/2

Mk8.5 yan sanayi çıktı aliexpreste var Ülkemize satışı yok, bu vergilerden sonra hangi babayiğit tuningci getirip kaça satar göreceğiz zor…

Son düzenleme:
8.5 rline stoplarını ben de bulamadım, bulursanız haber verir misiniz

Golf8.5 rline stop dediğiniz animasyonlu led stop ise sadece servisten temin edebilirsiniz ve sadece Golf8.5 style ve rline da çalışır.

Golf8.5 İmpression yada Life da çalışmaz…

Golf8 deki hiç bir pakette çalışmaz…

Golf8.5 rline stop dediğiniz animasyonlu led stop ise sadece servisten temin edebilirsiniz ve sadece Golf8.5 style ve rline da çalışır.

Golf8.5 İmpression yada Life da çalışmaz…

Golf8 deki hiç bir pakette çalışmaz…
ben yurtdışında life olup animasyonlu stopa sahip bir araç gördüm.

Farları eğer style paketteki far ve bcm ise olur değilse olmaz Ülkemize giren life farları impression ile aynı…
Ülkemizdeki dandik ekranlar da yurt dışında hiç yok sanırım. Bize özel dandik ekran mi üretiyorlar anlamadım gitti

Ülkemizdeki dandik ekranlar da yurt dışında hiç yok sanırım. Bize özel dandik ekran mi üretiyorlar anlamadım gitti

Life itibari ile 12,9 ekran standart. İmpression içinde 600€ opsiyon fiyatı. Sanıyorum 35bin veren adam 600'e de acımıyor dur.

Gerçi fransızlar baya cimri bu konuda. Arada A4 ilanlarına falan bakıyorum da. Geri görüş kamerası bile olmayan A4 var. Dışardan bakınca A4 almış oluyorlar.

Life itibari ile 12,9 ekran standart. İmpression içinde 600€ opsiyon fiyatı. Sanıyorum 35bin veren adam 600'e de acımıyor dur.

Gerçi fransızlar baya cimri bu konuda. Arada A4 ilanlarına falan bakıyorum da. Geri görüş kamerası bile olmayan A4 var. Dışardan bakınca A4 almış oluyorlar.
İmpression yok ki. Yabancı Facebook gruplarında r line dan aşağı araba yok. Ya gti ya r ya da r line

Geri