Sıfır Golf, emniyet kemerinde deformasyon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan prod0x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

prod0x

Yeni Üye
İsim
Ismail
Araç
Golf
Selamlar,

Aracı geçen hafta teslim aldım. Teslimatta farketmemiştim ama emniyet kemerinin ufak bir noktasında ipliklenme var. Sonradan mı oldu, böyle miydi bilmiyorum. Sizce ilerler mi, yoksa çakmakla yaksam yeterli midir? Çekerken kemer tokasına denk gelen kısım, taktıktan sonra ortada kalıyor.

Ekli dosyalar

• kemer.jpeg
    kemer.jpeg
    111.9 KB · Görüntüleme: 41

Selamlar,

Aracı geçen hafta teslim aldım. Teslimatta farketmemiştim ama emniyet kemerinin ufak bir noktasında ipliklenme var. Sonradan mı oldu, böyle miydi bilmiyorum. Sizce ilerler mi, yoksa çakmakla yaksam yeterli midir? Çekerken kemer tokasına denk gelen kısım, taktıktan sonra ortada kalıyor.
normal rahatsız ediyorsa çakmakla yakın

Selamlar,

23. Ayda garantiden zor bela değiştirdiler benimde öyle başlamıştı

Ekli dosyalar

• 1000100680.jpg
    1000100680.jpg
    92.9 KB · Görüntüleme: 39
23. Ayda garantiden zor bela değiştirdiler benimde öyle başlamıştı
Benim de tek endişem bu aslında, yoksa şu anki hali olsa da olur. Servise götürsem aksiyon almazlar herhalde bu haliyle. 2 yılda nasıl o hale gelebiliyor kemer anlamak güç.

Benim de tek endişem bu aslında, yoksa şu anki hali olsa da olur. Servise götürsem aksiyon almazlar herhalde bu haliyle. 2 yılda nasıl o hale gelebiliyor kemer anlamak güç.
Kesinlikle katılıyorum, ilk önce değiştirmek istemediler

Geri