Mersin usta önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gofl7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gofl7

Yeni Üye
İsim
Enes
Araç
Golf
Merhabalar arkadaşlar 1.4 TSI 122hp golf 7 aracım yağ eksiltiyor her usta motor açılacak diyor hiç bakmadan,
Mersin'de düzgün dürüst bir vw servis usta önerilerine açığım

Merhabalar arkadaşlar 1.4 TSI 122hp golf 7 aracım yağ eksiltiyor her usta motor açılacak diyor hiç bakmadan,
Mersin'de düzgün dürüst bir vw servis usta önerilerine açığım
Pcv valfi değiştirmeyi denediniz mi ?

Yağ yakan motorlarda işe yarıyor bazı durumlarda.

Hayır,pcv valfine baktırdım sorun yok dedi herkes
Hocam euro 5 1.2 ve 1.4 tsi motorlar maalesef belli bir km den sonra yağ eksiltiyor. Hepsi için denmese de kullanıcıların yüzde 50 sinin fazlasında başına geliyor.

Motorun segmanları saçma bir yapıda üretildiği için kolay yaşanıyor bu eksiltme durumu. PCV de sorun yoksa tek çare motor yaptırmak oluyor, ustalara az da olsa hak verebilirsiniz.

Hocam euro 5 1.2 ve 1.4 tsi motorlar maalesef belli bir km den sonra yağ eksiltiyor. Hepsi için denmese de kullanıcıların yüzde 50 sinin fazlasında başına geliyor.

Motorun segmanları saçma bir yapıda üretildiği için kolay yaşanıyor bu eksiltme durumu. PCV de sorun yoksa tek çare motor yaptırmak oluyor, ustalara az da olsa hak verebilirsiniz.
Segman piston değişecek dediler açmışken triger devir daim buji vs vs tüm ağır bakımları da yaparız ortalama 100 bin fiyat gidiyor

Segman piston değişecek dediler açmışken triger devir daim buji vs vs tüm ağır bakımları da yaparız ortalama 100 bin fiyat gidiyor
100 bin fiyat işçilik de dahilse güzel bir fiyat ancak ustanın el becerisi nasıl onu da iyi bilmek gerekiyor.

Eğer yaptırmaya karar verirseniz 3-4 yere daha sorun

Mersinde yok ama Adanada 2 tane usta var yolun düşerse bi uğra fikir al derim1. ESAS oto diğeri de SAKALLI WV ben sakallıya hiç gitmedim ama bütün a dan z ye bakımlarımı yapan ESAS oto Emincan usta yani bi git görsünler derim.

Geri