SATILIK 3Q0 980 654H Şerit Takip Kamerası ve Tesisatı

Utku_Lekesiz

Katılımcı Üye

İsim
Utku
Genel Bilgiler
Şerit Takip Kamerası ve Tesisatı
Fiyat
12500₺
Merhabalar,

Zamanında gümrük mevzusu çıkınca lazım olur diye sipariş ettiğim ama bir türlü takmaya fırsat bulamadığım parçayı satıyorum.

Parça kodu 3Q0 980 654H. Tesisatıyla birlikte verilecektir.
Ürün sıfırdır, poşetinden bile çıkarılmadı.

İnternette biraz baktım ama çok net bir piyasa göremedim. Bu parçanın aşağı yukarı ederini bilen varsa yazarsa sevinirim, ona göre ben de makul bir fiyatta yardımcı olmaya çalışırım.

Ankara içi elden teslim düşünülmektedir.

Ekli dosyalar

• IMG_9271.jpg
    IMG_9271.jpg
    605.1 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_9272.jpg
    IMG_9272.jpg
    418.9 KB · Görüntüleme: 14
Merhabalar,

Zamanında gümrük mevzusu çıkınca lazım olur diye sipariş ettiğim ama bir türlü takmaya fırsat bulamadığım parçayı satıyorum.

Parça kodu 3Q0 980 654H. Tesisatıyla birlikte verilecektir.
Ürün sıfırdır, poşetinden bile çıkarılmadı.

İnternette biraz baktım ama çok net bir piyasa göremedim. Bu parçanın aşağı yukarı ederini bilen varsa yazarsa sevinirim, ona göre ben de makul bir fiyatta yardımcı olmaya çalışırım.

Ankara içi elden teslim düşünülmektedir.

Hayırlı satışlar…

Aliexprestten alma imkanı olsa idi eskiden kargo gümrük parça 17k gibi bir rakama gelirdi…

Ülkemizden bir örnek…
Düzeltme; 2024 yılında 24k

Rakamın çok uygun tabiki düşünen var ise kaçırmaması gerek…

Ekli dosyayı görüntüle 89547

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar…

Aliexprestten alma imkanı olsa idi eskiden kargo gümrük parça 17k gibi bir rakama gelirdi…

Ülkemizden bir örnek…

Rakamın uygun tabiki düşünen var ise kaçırmaması gerek…

Ekli dosyayı görüntüle 89547
Metin abi bu fiyata ön cam da dahil. Zaten güncel rakam da değil 2024 yılından kalma. Kamera ve tesisat için 12500 makul sayılır bence. Hayırlı satışlar diyelim. Kolay gelsin.

Metin abi bu fiyata ön cam da dahil. Zaten güncel rakam da değil 2024 yılından kalma. Kamera ve tesisat için 12500 makul sayılır bence. Hayırlı satışlar diyelim. Kolay gelsin.

Yıla dikkat etmemimiş camı falan güncel rakamla edersek uçar rakam…

@Utku_Lekesiz çok iyi rakam…

Geri