@thelordof Viofo a129 kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim. Ki benim kullandığım eski model olmasına rağmen görüntü kalitesi, aktarım hızı vs. çok iyi.
Ön ve arka kameralı set düşünüyorum, en az 12k gibi bütçe ayırılması lazım gibi Viofo da@thelordof Viofo a129 kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim. Ki benim kullandığım eski model olmasına rağmen görüntü kalitesi, aktarım hızı vs. çok iyi.
Haklısınız teşekkür ederim.@thelordof Araç kamerası bir kere alıp bir daha düşünmeyeceğiniz eklentilerin en başında geliyor. Maliyeti bu şekilde bir kez daha düşünün
32 Gb kullanıyorum markası şuan aklımda değil ama kamerayı aldığımda görüntü kaydı için önerilen kaliteli hafıza kartlarından almıştım. Park modunda kullanılmıyor kamera sadece araç çalıştığı zaman devrede bu süreçte hiç hafıza kartı değişmedim. Zaten viofo da kendi hafıza kartını çıkarmış fason üretim yaptırmıştır bir firmaya görselindende anladığım kadarıyla sanddiske yaptırmış gibi. Kuzenimdede vıofo kamera var o da yıllardır kullanıyor. İlk kameralar yeni çıktığı zaman pilli bir model almıştım çok gitmeden çöp oldu kapasitörlüden şaşılmaz araç kamerasında ben şahsen alacak olsam yine pahalıda olsa viofo alırdım.
Park kiti sigortaya mı bağlanmış oluyor?Viofo a229 pro kullanıyorum. Park kiti de mevcut. 24 saat kayıt yapıyor. Akü ile ilgili bir sorun yaşamadım. Zaten Akü voltaj kontrolü birimi de var. Ben memnunum evet biraz pahalı ancak ön 4k arka 2k kayıt gerçekten kaliteli veri sunuyor.
Hepsini sigorta kutusundan orijinal kabloları ile alıyorsunuz. İstanbul da iseniz @zulalyol yardımcı olur.Park kiti sigortaya mı bağlanmış oluyor?
Zulal abi benimkini tavan lambasından aldı kablo kalabalığıda olmadı gayet güzel oldu.Hepsini sigorta kutusundan orijinal kabloları ile alıyorsunuz. İstanbul da iseniz @zulalyol yardımcı olur.
Bu konu bu konuyla ilgili açılmış bir çok başlık var önce o başlıkları iyi bir inceleyin çünkü aynı soruları daha önce defalarca sorulmuş ve cevaplanmış
Evet sigortadan enerji alıyor. Park kiti kurulumu çok zor değil. Kamera montajında zor olan kısım kabloların gizlenmesi ve arkaya aktarılmasıdır bence. Golf 7 ve golf 8 de montaj yaptım doğru montajı yapabilmek biraz zahmetli.Park kiti sigortaya mı bağlanmış oluyor?