2013 golf 7 comfortline far yağmur sensörü ekleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erenk05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erenk05

Yeni Üye
İsim
Eren
Araç
Golf 7
IMG_3238.jpegIMG_3237.jpegHerkese merhaba ben eren aslında uzun süredir forumda geziyorum ama aktiflik gösterememiştim bugün birkaç sorumun cevabına ulaşmak istiyorum aracım golf 7 2013 comfortline(2012 sonu üretim) far yağmur sensörü eklemek istiyorum diğer konuları vs. okudum far anahtarında 9 kablo mevcut far anahtarı ile sensörü takıp kodlama ile işlem bitiyor galiba.ancak araçta carplayli rcd 330 mevcut coming home leaving home aktif etmek için orijinal medya gerekiyor diye birşey görmüştüm yardımcı olursanız çok sevinirim.Far anahtarındaki kabloların resminide bıraktım

Orijinal şekilde araca eklemek istiyorsan youtube da Carretrofit kanalında videosunu bulabilirsin far yağmur sensörü eklemeyi detaylıca anlatıyor sadece home coming ve otomatik far olsun istiyorsan 2.250₺ ye auto far anahtarı alabilirsin bu anahtarın kendi üzerinde ışık sensörü var bu anahtarı takınca home coming leaving özelliği otomatik geliyor kodlama yapmana gerek kalmıyor. Orijinal multimedya konusu hakkında bilgim yok ama bende rcd 330 compostion media car playli versiyonu kullanıyorum elm 327 cihazı ve car scanner pro kullanarak kodlama ile menüye çoğu gizli özelliği ekledim ve aktif ettim home coming leaving sürelerini de ayarlayabiliyorum multimedya ekranından dediğim far anahtarı trendyolda satılıyor bu arada ben ondan aldım bi sıkıntı yaşamadım orijinali gibi değil tabiki de ama iş görüyor

Orijinal şekilde araca eklemek istiyorsan youtube da Carretrofit kanalında videosunu bulabilirsin far yağmur sensörü eklemeyi detaylıca anlatıyor sadece home coming ve otomatik far olsun istiyorsan 2.250₺ ye auto far anahtarı alabilirsin bu anahtarın kendi üzerinde ışık sensörü var bu anahtarı takınca home coming leaving özelliği otomatik geliyor kodlama yapmana gerek kalmıyor. Orijinal multimedya konusu hakkında bilgim yok ama bende rcd 330 compostion media car playli versiyonu kullanıyorum elm 327 cihazı ve car scanner pro kullanarak kodlama ile menüye çoğu gizli özelliği ekledim ve aktif ettim home coming leaving sürelerini de ayarlayabiliyorum multimedya ekranından dediğim far anahtarı trendyolda satılıyor bu arada ben ondan aldım bi sıkıntı yaşamadım orijinali gibi değil tabiki de ama iş görüyor
Evet kendinden sensörlü anahtarı bende gördüm ama tesisati hazırken ekstra olarak sensörü temin edip takmak daha mantıklı geldi yağmur sensörünüde istiyorum tabii .Bende rcd 330 menüsüne gizli özellikleri ekleyebildim kitlenince korna çalma geri viteste aynanın aşagı inmesi vs ama dediğiniz YouTube kanalında orijinal ekran takılmadan coming home vs aktif olmuyor demişti galiba midline olduğu için olabilir

orijinal ekran takılmadan coming home vs aktif olmuyor demişti
Aktif olur çalışır onda sıkıntı yok,
detaylar ekrana gelmediği için sadece süre değişikliğini ekrandan yapamazsınız.
Kablo ile bağlanıp kodlamayla süreyi değiştirebilirsiniz.

Rcd330 da aktif oluyor surede ayarlanabiliyor diye hatirliyorum

Geri