Golf 8.5 kadranda vites sayıları ?

ACOzturk

Üye
İsim
A.C
Araç
Ex Golf 7.5 // Now 8.5
Merhabalar,

Aracımda daha önce 7.5ta gördüğüm şekilde vites sayılarını göremiyorum, otomatik viteste sadece D olarak görüntülenmektedir.

Bunu düzenleyebileceğim bir menü var mıdır :) ? D ama D kaç? benim için bilmememek takibe alıştığım için kötü oluyor

Merhabalar,

Aracımda daha önce 7.5ta gördüğüm şekilde vites sayılarını göremiyorum, otomatik viteste sadece D olarak görüntülenmektedir.

Bunu düzenleyebileceğim bir menü var mıdır :) ? D ama D kaç? benim için bilmememek takibe alıştığım için kötü oluyor
maalesef 8 de de yoktu 8.5 da da yok

Aynı konudan ben de muzdaribim, ama omer'in dediği gibi yok malesef. Acaba yazılım ile açma imkanı olur mu diyeceğim ama sfd2 bilmemne çıkar saçma sapan rakamlar istenir, yapılabilse bile :D

Aynı konudan ben de muzdaribim, ama omer'in dediği gibi yok malesef. Acaba yazılım ile açma imkanı olur mu diyeceğim ama sfd2 bilmemne çıkar saçma sapan rakamlar istenir, yapılabilse bile :D
En azından yanlız değilim onu anlamış oldum, dün akşam yolda giderken dikkatimi çekti :D araba vites değiştiriyor ama ben görüntüleyemiyorum

Eski alışkanlıklardan artık vazgeçeceğiz gibi sanırım :)

yok yazılım ile de açılmaz. yazılım gizli özellik dediğimiz şey araçta varolan özelliklerin off dan on a getirilmesidir. bu özellik araçta hiç olmadığı için yapamıyoruz

Geri