Golf 1.4 TSI Stage 1 Hakkında

Ctnkaya

Üye
İsim
Yiğit
Araç
Golf VI 1.4 TSI - 2011
Herkese selamlar,

Aracıma Stage 1 yazılım attırmak istiyorum fakat Ankara içerisinde nereye yaptıracağım konusunda kararsızım.

RSA'da aracım için destek bulunmuyor.

Forumdan gördüğüm bir diğer yer de Dr.Ecu'ydu orada da +30beygir ve + 50nm tork katabileceğini söylüyor araca.

İlk kez bu tarzda bir şey yaptıracağımdan dolayı biraz da endişem var. Ondan dolayı bu işi en iyi nerede yaptırabileceğimi araştırıyorum.

Herkese selamlar,

Aracıma Stage 1 yazılım attırmak istiyorum fakat Ankara içerisinde nereye yaptıracağım konusunda kararsızım.

RSA'da aracım için destek bulunmuyor.

Forumdan gördüğüm bir diğer yer de Dr.Ecu'ydu orada da +30beygir ve + 50nm tork katabileceğini söylüyor araca.

İlk kez bu tarzda bir şey yaptıracağımdan dolayı biraz da endişem var. Ondan dolayı bu işi en iyi nerede yaptırabileceğimi araştırıyorum.
2cr Ümit layığıyla yapar araç neydi?

Araç yaklaşık 1.5 senedir bende 200-220 bin civarı bir masrafım ( Direksiyon kutusu, zincir seti,dsg vs. gibi revizyon ve değişimler) olmuştur şuana kadar. Amacım alt deviri biraz canlı tutmak ve yakıt tüketimini biraz da olsa iyileştirmek. Açıkçası çok uçup kaçasım yok :)

Araç yaklaşık 1.5 senedir bende 200-220 bin civarı bir masrafım ( Direksiyon kutusu, zincir seti,dsg vs. gibi revizyon ve değişimler) olmuştur şuana kadar. Amacım alt deviri biraz canlı tutmak ve yakıt tüketimini biraz da olsa iyileştirmek. Açıkçası çok uçup kaçasım yok :)
Eminim çok keyif alacaksınız. 2cr Ankara da yeri vardır. Ama asıl Ankara firması remaps yenimahalle Ankara'da buna da Danış derim

Eminim çok keyif alacaksınız. 2cr Ankara da yeri vardır. Ama asıl Ankara firması remaps yenimahalle Ankara'da buna da Danış derim
Umarım hocam :) Teşekkür ediyorum kendilerini arayacağım. Dr.Ecu hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ?

Hepsi kendine göre uzman kişiler . 2cr,RSa ve revo alman arabalarında iyiler.
RSA tarafımda aracıma uygun yazılım yokmuş sanırsam. Revo da Ankarada yok gibi duruyor.

Burada asıl soru şu 2cr tarafındaki 14.000 + kdv mi mantıklı yoksa Dr.Ecu, Ecufast tarafındaki 5-6 bin mi daha mantıklı 😅

peki yazılımla 125 lik czca motor 160hp oluyormuş. 150/140 act motorlar ile kafa kafaya yürür mü ?

peki yazılımla 125 lik czca motor 160hp oluyormuş. 150/140 act motorlar ile kafa kafaya yürür mü ?
Motor ve bileşenleri sağlıklıysa, stock hali 125 e yakın veriler veriyorsa tabiki yürürsün tork eğrisi daha istekli olacağından gecersin bile

150 act passatı çok rahat geçiyor. 150 act golfü de geçecektir.

150 etsi golf leonla aynı yürüyor yazılımlı 1.4 tsi czc motor. Act motorlar hantal kalıyor gibi...

Geri