Sonunda buda oldu 😐

İstasyonlarda hava asla basmam, bir tanesinin düzgün çalıştığına inancım yok 😁 Hep uğradığım lastikçi var ayda 1 geçerken baktırıyorum lastiğe yetiyor

Olaya iki taraflı bakarsak çok yadırgamam. Zira bazen öyle oluyor ki istasyona sırf hava basmak için gelen ve kalabalık eden hatta istasyon dan alışveriş yapan müşterilere fırsat bile vermeyen bir kalabalık oluşabiliyor.

Aşağıdaki gibi bir kompresör alınıp aracın bagajına atabilir. Ben istasyon havalarını hiç kullanmam. Aşağıdakine benzer bir ürün var belki 4yıldan fazla olmuştur halen işini yapıyor. Biraz gürültülü ve yavaş ancak bana ait ve her zaman aracımda.

Ev için de 5 litrelik Stanley Kompresör var. Hem lastik şişirme, hem hava üfleme hemde diğer işler için kullanıyorum.

Aynı durumu Adanada bir opet istasyonunda gördüm. demek ki yaygınlaşmaya başlamış

İstanbul kirecburnu Petrol ofisi benzin istasyonunda wc parali
Orası uzun zamandır öyle, yazın sahil boyu sandalyesini atanlar kullanıyor diye paralı. Ucuzda değildi diye hatırlıyorum ve aşırı pis. Su bile alacak olsam oraya gitmem yolu uzatırım.

Orası uzun zamandır öyle, yazın sahil boyu sandalyesini atanlar kullanıyor diye paralı. Ucuzda değildi diye hatırlıyorum ve aşırı pis. Su bile alacak olsam oraya gitmem yolu uzatırım.
Genel merkezlere şikayet ederseniz aşırı ilgileniyorlar ben bir istasyonu şikayet etmiştim ilgileniyorlar

Geri