1.0 tsi polo vites d iken hareket ettikten sonra fren yapınca devir saatinin titremesi

İsim
Ahmet
Araç
Polo mk6/aw1
Arkadaşlar böyle bir sorun yaşıyorum şanzıman yağı değişti DSG basinc tüpü değişti güçlendirilmiş tüp takıldı ondan önce orjinal tüp de de böyle sorun vardı sebebi nedir normal midir bu şanzıman ısındığı zaman yapıyor bazende hiç yapmıyor bide vites düşürürken vuruntu yapıyor 2 den 1 e özellikle ilk aldığımda bu tarz sorunlar yoktu sonradan olmaya başladı vallaha arabadan soğudum

Arkadaşlar böyle bir sorun yaşıyorum şanzıman yağı değişti DSG basinc tüpü değişti güçlendirilmiş tüp takıldı ondan önce orjinal tüp de de böyle sorun vardı sebebi nedir normal midir bu şanzıman ısındığı zaman yapıyor bazende hiç yapmıyor bide vites düşürürken vuruntu yapıyor 2 den 1 e özellikle ilk aldığımda bu tarz sorunlar yoktu sonradan olmaya başladı vallaha arabadan soğudum

Araçtan soğuyacak bir şey yok. Mekatronik kavramaya çalışıyor ondan dolayı. Hareket edip frene basıp freni ayağı çektikten sonra tekrar kavramaya çalışıyor.

Bu normal bir şey ben sorun görmedim, ısınma durumunda da yapması normaldir sadece ısındığı zaman şanzıman daha da hissedilir hale gelir.

Çok kafaya takıyorsanız ve vuruntu da aynı şekil hissedilir, rahatsız ediyorsa kavrama değişimi yaparsınız. Sadece km ye göre kavrama bir tık erken bitmiş sürekli sıkışık trafikte iseniz normaldir bu durum da.

Dsg kullanıcı alışkanlıklarına göre optimize olan bir şanzıman. İlk zamanlar böyle olması normal olabilir hocam. Ben akü değiştiğimde böyle keskin tepkiler veriyordu. Zamanla yumuşadı.

Dsg kullanıcı alışkanlıklarına göre optimize olan bir şanzıman. İlk zamanlar böyle olması normal olabilir hocam. Ben akü değiştiğimde böyle keskin tepkiler veriyordu. Zamanla yumuşadı.

İlk aldığımda böyle sorunlar yoktu acaba basınç tüpü vesaire değişti ona göre kendini mi ayarlıyor anlamadım gitti

Geri