Tavsiyenizle Golf aldım

Rdm

Üye
İsim
Erdem
Merhaba arkadaşlar. Daha önce tavsiyelerinizi almıştım golf ve a3 ile ilgili golfü aldım, a3 ü de denedim ama golf daha yumuşak ve konforlu geldi.
Araç 1.2 tsi comfortline dsg 2015 110hp 128.000km. Ekstra cam tavan, anahtarsız giriş calistirma, fabrikasyon dynaudio ses sistemi, yağmur-far-ön park sensörü, karartmalı dikiz aynası , cruise control var dolu bi araç denk geldi. A3 ambiente böyle dolu olmayacaktı.
Ben 2025 tiguan rline dan geçtim yatırım sebebiyle aracımı satmıştım. Bu kadar konforlu olacağına hiç ihtimal vermiyordum. Araç çok yumuşak ve sessiz bir de yere yakın araç sürmek gerçekten keyifliymiş. Şu an için tek sıkıntı halojen sarı farlar. Yeni yönetmelik ile bunu beyaza çevirme imkanı kalmadı değil mi?

Hayirli olsun hocam

Bu kadar dolu araca orjinal bixenon far alirdim

Halejon merceksiz fara ne takilirsa takilsin cok mutlu edeceğini sanmiyorum

Hayirli olsun hocam

Bu kadar dolu araca orjinal bixenon far alirdim

Halejon merceksiz fara ne takilirsa takilsin cok mutlu edeceğini sanmiyorum
Teşekkürler hocam. Tamponda far yıkama yok ama far değişimi yapınca sıkıntı olur mu acaba? Bu konuya çok uzağım Ankara’da yapabileceğim yer varsa tavsiyeye açığım, bir de sonradan takılan far mevzusu var trafikte mâlum ayrıntılı bilgi almak isterim. En uygun maliyetle sarı renkten kurtulmam lazım.

Hayırlı olsun. Highline farları işinizi görecektir. Bu tarz retrofitler için baya bir konu var forumda.

Söylemek isterseniz aracı hangi fiyata satın aldınız ?

@Rdm mesakatli masrafli bir is araciniza deger diye dusunuyorum parcalari toparlamak bulmak zor far yikamali tamponda bulunur

Orjinal olacagi icin hic bir sorun olmaz

Ankarada iscilik montaj kodlama konusunda uzman yerler var necati usta kaygusuz oto ve opsiyonel koray bey

Merhaba arkadaşlar. Daha önce tavsiyelerinizi almıştım golf ve a3 ile ilgili golfü aldım, a3 ü de denedim ama golf daha yumuşak ve konforlu geldi.
Araç 1.2 tsi comfortline dsg 2015 110hp 128.000km. Ekstra cam tavan, anahtarsız giriş calistirma, fabrikasyon dynaudio ses sistemi, yağmur-far-ön park sensörü, karartmalı dikiz aynası , cruise control var dolu bi araç denk geldi. A3 ambiente böyle dolu olmayacaktı.
Ben 2025 tiguan rline dan geçtim yatırım sebebiyle aracımı satmıştım. Bu kadar konforlu olacağına hiç ihtimal vermiyordum. Araç çok yumuşak ve sessiz bir de yere yakın araç sürmek gerçekten keyifliymiş. Şu an için tek sıkıntı halojen sarı farlar. Yeni yönetmelik ile bunu beyaza çevirme imkanı kalmadı değil mi?
Hayırlı olsun hocam. Güzel denk gelmiş.

Şimdi size soruyorum: Tiguandan bir eksisi var mı? Millet deli gibi SUV alıyor ya bunun bı mantığı var mı? Bence yok ama biizat kullanıcı olarak size sormak istiyorum.

@Rdm mesakatli masrafli bir is araciniza deger diye dusunuyorum parcalari toparlamak bulmak zor far yikamali tamponda bulunur

Orjinal olacagi icin hic bir sorun olmaz

Ankarada iscilik montaj kodlama konusunda uzman yerler var necati usta kaygusuz oto ve opsiyonel koray bey
Teşekkür ederim baya uğraştıracak o zaman fiyatlari sorayım ben gözüm keserse gireyim bu işe.

Hayırlı olsun hocam. Güzel denk gelmiş.

Şimdi size soruyorum: Tiguandan bir eksisi var mı? Millet deli gibi SUV alıyor ya bunun bı mantığı var mı? Bence yok ama biizat kullanıcı olarak size sormak istiyorum.
Sağolun hocam açıkçası daha çok sürüş keyfi alıyorum bir de tiguan rline olduğu için miydi bilmiyorum çok sertti. Bağımsız süspansiyon olmasına rağmen çocuklar arka tarafta daha çok sarsıldıkları söylüyorlardı bunda daha rahatlar. Tabi arka taraf için geniş mekanın, arkaya kadar uzanan cam tavanin verdiği ferahlık bunda yok farkındalar. Sonuç olarak SUV sürerken de eleştirebiliyordum keyifli araç değil bunlar bir de 4ceker olmadığı için yokuş çıkarken kar veya çakil varsa patinaja kalıyordu araç. Yol tutuşu olarak hiç sıkıntı yaşamadım ama neredeyse hb-sedan araç kadar güzeldi tiguan.
Bir de aldığım Golfte yanlarda 5-6 parça boya olduğu için fiyatı da uyguna geldi çok rahat ve stressiz kullanıyorum :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın öncelikle.

Farları Çeviremezsiniz hocam hayır.

En iyisi yaşadığımız bölgede malına garanti veren taiwan malı da olsa J led far satan bir yerden J far almak. Kaliteli yerden alırsanız orijinal fardan daha da iyi görüntü alanlar var.

İkinci bir yol ise orijinal olsun derseniz çıkma olarak highline veya allstar paket farı satın almak. En garanti yol budur. Çok cebinizden para çıkacağını zannetmiyorum Ankara’da ön far grubu çiftini 10 bin liraya görmüştüm ilanda. Valeo marka sapasağlam fardı. Pazarlıkla 8 e düşmüştü en son.

Hayırlı olsun keyifle kullanın. Bence iyisinden replika çift j led far alıp bir de iyi bir ampül takarsanız işinizi görecektir.

Hayırlı olsun güle güle kullanın öncelikle.

Farları Çeviremezsiniz hocam hayır.

En iyisi yaşadığımız bölgede malına garanti veren taiwan malı da olsa J led far satan bir yerden J far almak. Kaliteli yerden alırsanız orijinal fardan daha da iyi görüntü alanlar var.

İkinci bir yol ise orijinal olsun derseniz çıkma olarak highline veya allstar paket farı satın almak. En garanti yol budur. Çok cebinizden para çıkacağını zannetmiyorum Ankara’da ön far grubu çiftini 10 bin liraya görmüştüm ilanda. Valeo marka sapasağlam fardı. Pazarlıkla 8 e düşmüştü en son.
Standart Highline'da Bi-xenon, Allstar paketlerde ise orjinal U led far geldiği için bcm değişimi, kablolar vs derken far parasından fazla masraf olur hocam, işçiliği de az değil.

Geri