Ön kaput hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan golfcu91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

golfcu91

Katılımcı Üye

İsim
burhan
Ağalar selamünaleyküm aracım siyah renk bugün pasta cila yaptırdım cam gibi oldu fakat 1 ay önce memlekete giderken on kaput epey kotu oldu. Taslar nokta nokta iz hep boyatmayi düşünüyorum fakat tr şartlarında başka gözle bakıldığı için tedirginim ne yapmalıyım video resim çeksem kanıt için satarken
20260307_172345.jpg

Benim kaputta da benzer taş izleri ve kedi tırnağının çizikleri vardı, boyatmadım satarken problem çıkmasın diye

Ağalar selamünaleyküm aracım siyah renk bugün pasta cila yaptırdım cam gibi oldu fakat 1 ay önce memlekete giderken on kaputa tabiri caizse tecavüz ettiler tas lar nokta nokta iz hep boyatmayi düşünüyorum fakat tr şartlarında başka gözle bakıldığı için tedirginim ne yapmalıyım video resim çeksem kanıt için satarken
20260307_172345.jpg
Tr şartlarında bu kaput hatasız ise ve boyatırsan cebinden 100 bin lirayı gözden çıkarman demektir.

Kaput gibi bir parçada kaza harici boya vurdurmak hem aracın satma hızını hem de değerini çok düşürür.

Bırakın böyle kalsın. Satacağınız zaman alacak kişi aracın hem 2. el hem de siyah renkli olmasından dolayı bazı riskleri alıp değerlendirmek zorundadır. Kimse arabayı evine götürüp saklayamıyor çünkü.

Bırakın böyle kalsın. Satacağınız zaman alacak kişi aracın hem 2. el hem de siyah renkli olmasından dolayı bazı riskleri alıp değerlendirmek zorundadır. Kimse arabayı evine götürüp saklayamıyor çünkü.
Kesinlikle katılıyorum; ikinci el araba alınırken sıfır şartlarında bakmıyor kimse - bakmamalı da, sonuçta araba ikinci el.

Bir şey sormak istiyorum, kaputtaki taş izlerine sadece rötuş attırsak bile ileride boyalı muamelesi mi görür ?

Bir şey sormak istiyorum, kaputtaki taş izlerine sadece rötuş attırsak bile ileride boyalı muamelesi mi görür ?
Hayır, rötuş boyası hiçbir zaman boyalı parça olarak geçmez.

Boyatma 2 kere uzun yola çık yine aynı olacak tecrübe ile sabit. siyah renkli sonaxın cilası var arada bir onu at geç hiç uğraşma epey bi toplar

Tr şartlarında bu kaput hatasız ise ve boyatırsan cebinden 100 bin lirayı gözden çıkarman demektir.

Kaput gibi bir parçada kaza harici boya vurdurmak hem aracın satma hızını hem de değerini çok düşürür.

Yahu saka gibi işler gerçekten, hani kayıtsız kanitsiz olsa bende şüphe ederim de güzel bir kayıt çekmeyi düşündüm ne bileyim simsiyah araba benek benek beyazliklar neyse

Boyatma 2 kere uzun yola çık yine aynı olacak tecrübe ile sabit. siyah renkli sonaxın cilası var arada bir onu at geç hiç uğraşma epey bi toplar
Orası öyle olur da artık kaplama yaparız boyatirsak yani resimde çokta belli olmuyor ama çıplak gözle bariz var

Benim kaputta da benzer taş izleri ve kedi tırnağının çizikleri vardı, boyatmadım satarken problem çıkmasın diye
Yani başka milletlerde memnun kalırlar bizde tava gibi de soyulsa arac orjinal diye değeri artar bilemedim ama büyük ihtimal boyatirim

Geri