Plaka için Mıknatıs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 61AHA95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
ahmet saglam
Araç
golf 7
Arkadaşlar iyi akşamlar bugün aracıma yeni ön tampon aldım eski plakayı yeni tamponu delerek veya yapıstırarak takmak istemedim iz kalmasın diye bildiginiz yapıstırmadan takabilecegim güzel plaka mıknatısı varsa önerirseniz sevinirim

çift taraflı plaka yapıştırma bantları var hocam onlardan kullanabilirsiniz clio 5 aracımda plakalıkları iptal edip öyle kullanmıştım dağ bayır türkiyenin bir ucundan diğer ucuna gittim geldim hiç düşmedi

Arkadaşlar iyi akşamlar bugün aracıma yeni ön tampon aldım eski plakayı yeni tamponu delerek veya yapıstırarak takmak istemedim iz kalmasın diye bildiginiz yapıstırmadan takabilecegim güzel plaka mıknatısı varsa önerirseniz sevinirim
mıktanıslı plaka yasak hocam, arkadaşın dediği gibi çift taraflı plaka yapıştırma bantları oluyor onlardan kullanabilirisin yada plakalıkların olduğu yere ppf yaptır üstüne slikonla yapıştırabilirsin

Çok kalın olmayan birkaç tane neodyum mıknatıs işinizi görecektir.
Tavsiyem yapıştırıcı olarak kuruyunca sertleşmeyen bir ürün seçin ve mıknatısların üstüne ince bir folyo yapıştırın. Folyo hem mıknatısın yerinde kalmasına katkı sağlayacak hem de plakanın arkasındaki mıknatısların tampon boyasını çizmesini engelleyecektir.

Geri