5Q0253692A Kodlu parça

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre0146
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Emre
Araç
Volkswagen golf 7
İyi günler. Bu kodlu (5Q0253692A) parçamda arıza olduğunu öğrendim. Usta sıfır parçayı piyasada bulamadığını söyledi çıkma almak makul müdür elinde bulunan var mı veya ulaşabileceğim bir yer teşekkürler

İyi günler. Bu kodlu (5Q0253692A) parçamda arıza olduğunu öğrendim. Usta sıfır parçayı piyasada bulamadığını söyledi çıkma almak makul müdür elinde bulunan var mı veya ulaşabileceğim bir yer teşekkürler
Merhaba kendiniz bulunduğunuz il/ile yakın servislere sordunuz mu parça kodu ile? Bazen unutulabiliyor/gözden kaçabiliyor ama ilk adım olarak yapmanız gereken budur diye düşünüyorum.

Upvote 0
Yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi, önce servis merkezlerini gezin. VW, Audi, Skoda vs. Bahsettiğiniz parça oldukça geniş bir kullanıma sahip. Bulunamaması pek mümkün değil.

Ayrıca parçaya güncelleme gelmiş görünüyor, yeni parça kodu 5Q0253692B

Upvote 0
1-) Yaşadığınız bölgedeki gidip de elden alma imkanınız olduğu tüm şehirlerdeki servisler aranmalıdır

2-) Eğer yakın yerde bulamadınız size uzak bir yerde buldunuz arkadaş bağlantısı vs ile size kargolatma yapabilirsiniz.

3-) Ankara yıldız oto sanayi sitesinde çıkmacılar var, Türkiye'de bulunmayan parçaları burada bulma ihtimaliniz çok yüksek. Sadece uzak olduğunuz için yine bir arkadaş bağlantısı varsa yönlendirirsiniz.

4-) İnternet sitelerini araştırın, diyelim ki buldunuz alışverişi site üzerinden değil whatsapp üzerinden şase no ile iyice parça uyumluluğunu kontrol ederek sipariş verin. Karşı satıcıyla muhabbetiniz olsun.

5-)İkinci el ticaret sitelerine bakın, yine aynı şekil satıcı ile bizzat görüşüp uyumluluk yapılarak sipariş geçin.

Bunları niye anlattım ; 2020 1.5d Opel İnsiginaya sahiptim. Devirdaim pompasını hiçbir yerde bulamadım yetkili servis ise 2 aydan aşağı gelmeyeceğini söyledi. En son çıkmacıda bulup satın aldım başka yöntem yoktu çünkü. Ne sitelede ne ikinci el satanlarda bulamamıştım.

Rezillik çekersiniz dikkat edin bunlara.

Upvote 0

Geri