Golf 8,5 dsg mekatronik arızası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Golf019
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Anıl
Araç
Golf8,5
Merhaba arkadaşlar 3 bin km deki aracımı çalıştırdığımda şanzıman acil işletimde sürmeye devam edilebilir hatası verdi ve 2.vites de takılı kaldı.stop edip tekrar çalıştırdım düzeldi.Servise götürdüm ve mekatronik değişimi bekliyor şuanda.git gide parçaların kalitesi düşüyor.Kafamız rahat olsun diye sıfır alıyoruz 3 ay da arıza veriyor 😄Allahtan uzun yolda fln denk gelmedi

Ekli dosyalar

• 198F9748-337C-4A00-B1C5-5F19AAB67CAF.jpeg
    198F9748-337C-4A00-B1C5-5F19AAB67CAF.jpeg
    212.5 KB · Görüntüleme: 15

Merhaba arkadaşlar 3 bin km deki aracımı çalıştırdığımda şanzıman acil işletimde sürmeye devam edilebilir hatası verdi ve 2.vites de takılı kaldı.stop edip tekrar çalıştırdım düzeldi.Servise götürdüm ve mekatronik değişimi bekliyor şuanda.git gide parçaların kalitesi düşüyor.Kafamız rahat olsun diye sıfır alıyoruz 3 ay da arıza veriyor 😄Allahtan uzun yolda fln denk gelmedi
araç serviste parça mı bekliyor şuan

Golf 8.5 taki ilk mekatronik arızası olabilir mi bu ?

Onu geçtim bu kadar kısa sürede nasıl mekatronik arızaya düşebilir inanılır gibi değil. Sebebinin ne olduğunu açıklarlar umarım

Geçmiş olsun hocam. Garantiden değişiyor değil mi ?

Golf 8.5 taki ilk mekatronik arızası olabilir mi bu ?

Onu geçtim bu kadar kısa sürede nasıl mekatronik arızaya düşebilir inanılır gibi değil. Sebebinin ne olduğunu açıklarlar umarım

Geçmiş olsun hocam. Garantiden değişiyor değil mi ?
Garip... 2015 model golfümün mekatroniği halen fabrikanın taktığı gibi duruyor hiç arıza vermedi sıfır araba nasıl arıza veriyor bu kadar sürede? inşallah garantiden yaparlar..

Yurtdışından parça bekliyor garantiden değişim olcak.Birinden daha duymuştum mekatronik değişimini.Değişimden sonra tekrar yapar mı korkusu başlar artık bide uzun yola çıkacaktım bayramda artık nasıl biter yol bilemedim 😄

Garip... 2015 model golfümün mekatroniği halen fabrikanın taktığı gibi duruyor hiç arıza vermedi sıfır araba nasıl arıza veriyor bu kadar sürede? inşallah garantiden yaparlar..
Aynı şekil hocam, daha şanzıman bile açılmadı orijinal fabrikasyon duruyor bizimki de. Golf 7 ile 8 lerdeki vites geçişi yavaşlatılması da sanırım mekatronik sorununa çözüm olmamış.

Yurtdışından parça bekliyor garantiden değişim olcak.Birinden daha duymuştum mekatronik değişimini.Değişimden sonra tekrar yapar mı korkusu başlar artık bide uzun yola çıkacaktım bayramda artık nasıl biter yol bilemedim 😄
Allah'ın izniyle bir şey olmaz hocam ama artık bir korku oluşacak bundan sonra. Belki size hatalı üretim denk gelmiştir gibi iyimser bir bakış açısıyla düşünmek gerekiyordur.

Geri