Golf ve a3 arasında kaldım tavsiye bekliyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rdm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rdm

İsim
Erdem
Merhaba herkese. 2013-2015 model arası tsi-tfsi otomatik golf ya da a3 bakıyorum. Golfte cam tavan ve anahtarsız giriş ekstralarıyla 1.2 milyon civarına bulabiliyorum a3 te ise standart ambiente donanım ekstra yok hatta ön park sensörü yok eksi olarak. Hangisini tavsiye edersiniz? Golf daha önce kullandım fakat a3 hiç bilmiyorum , konfor-sessizlik olarak golfün üstünde midir? Bu ekstralar ile golf almak daha mı mantıklı?

Audi araçlarda çoğu şey opsiyon olduğu için dolu bulmak zor. Ola ki bulabilirseniz değerlendirilebilir. Harici bir durumda Golf daha mantıklı geliyor.

Akrabaya hava atayım kıskançlıktan çatlasınlar dersen A3

Mantığını dinlersen Golf

Yakın zamanda a3 almayı planlayan biri olarak şahsen a3ten kastın sportback ise aynı fiyata daha dolu golf alabilirsin piyasası da a3 e göre daha hızlı diye biliyorum ama bagajı biraz büyük olsun diyorsan a3 sedan bence mantıklı bende mesela çocuktan sonra bagaja bebek arabasından başka bişey sığdırmakta zorlanıyorum

golf kullanıcısı olarak audi derim ama donanım eksik olmayacak dolu olsun

A3 ler bir tık daha premium hissettiriyor ve dışarıdan algısı da öyle ama fiyat/performans olarak golf daha iyi tercihtir.

Zamanında 2014 model Audi A3 Sportback ve 2015-2016 model Golf 7 kullanmış biri olarak kendi tecrübemi yazayım. Konfor açısından Golf biraz daha önde diyebilirim. Sportiflik ve dış görünüş konusunda ise Audi bir adım öne çıkıyor.
Ancak iç mekân kullanışlılığı ve genel şıklık tarafında Golf’ü daha başarılı buluyorum. Ayrıca iki araç da aynı şasi, motor ve şanzımanı kullandığı için aralarındaki farkın daha çok Audi’nin premium algısı ve bazı trim parçalarının daha sıkı olmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Yalıtım konusunda ise bana Golf biraz daha iyi gelmişti. Arka diz mesafesi de Golf’te bir miktar daha geniş.

Merhaba herkese. 2013-2015 model arası tsi-tfsi otomatik golf ya da a3 bakıyorum. Golfte cam tavan ve anahtarsız giriş ekstralarıyla 1.2 milyon civarına bulabiliyorum a3 te ise standart ambiente donanım ekstra yok hatta ön park sensörü yok eksi olarak. Hangisini tavsiye edersiniz? Golf daha önce kullandım fakat a3 hiç bilmiyorum , konfor-sessizlik olarak golfün üstünde midir? Bu ekstralar ile golf almak daha mı mantıklı?
2013 golf'ten 2017 a3'e binene biri olarak kısaca şunu söyleyeyim a3'ün ön yaşam alanı ön göğsü golf'e göre küçük. golfte göğüs ve ön cam baya bir ileride birleşiyor. a3'te göğüs içine gömülü araç sürüyorsunuz.

8V kasa A3 ‘ler en işçilik kalitesi ve konfor olarak en iyi araçlardı, ama donanım olarak biraz boş araçlardır,

Attraction (en boş paket)
Ambition (orta paket)
Ambiente (en üst paket) diye hatırlıyorum,

O zamanlar S-Line paket bir donanım değildi, opsiyonel olarak alınabilen (S-Line dış donanım ve S-Line iç donanım) olarak ekstra opsiyonel bir özellikti,

Araç 2017 ‘de makyaj gördü ve donanım paketlerinin isimleri değişti.

Audinin boşunu almak yerine donanımlı bir golf alırım. Baktım içimde ukte olarak kaldı biraz daha zaman ve para geçtikçe elime a3 alırım.

Kiralık olarak şirkette bir dönem kullanmıştım. Çok zevkli bir araçtı bayılarak kullanıyordum. 1.6 tdi attraction paketti. Ancak donanımı da yabana atmak gerekmiyor.

İşin özü hangisini isterseniz onu alın

donanımı geçtim audinin yalıtım ve iç malzeme kalitesi golften zayıftır özellikle yeni kasalarda

Geri