18 inç, 3.5 eibach pro kit var üstünde@tatar59 hocam konudan bağımsız sizin profil fotoğrafınızdaki aracın jantı 18 mi birde aracı kaç cm bastınız çok tatlı duruyor
İyi akşamlar bende yeni 8.5 aldım golf 8 gti jantı sipariş verdim 18 inç.
225 40 R18 continental contact 7 siparişide verdim. Bir sorum olacak kaliper kapağı da takmak istiyorum fakat bir bilgim yok bilgisi olan varmı acaba ?
gti jant siparişini nereden verdinixİyi akşamlar bende yeni 8.5 aldım golf 8 gti jantı sipariş verdim 18 inç.
225 40 R18 continental contact 7 siparişide verdim. Bir sorum olacak kaliper kapağı da takmak istiyorum fakat bir bilgim yok bilgisi olan varmı acaba ?
ne sensörü varmış? lastik basınc sensörü mü? yok öyle bir şeyEskişehirdeyim güvenerek istanbul burak janttan sipariş verdim lastikleride burdan alacaktım takıp göndereceklerdi balans ayarını yapıp fakat 8.5 larda sensörler varmış sök tak işlemi esnasında kırıyorlar uyarın diye bilgilendirdi...
Reklam değil bilgilendirmek amaçlı ben uğraştım araştırdım bir çok yer ile görüştüm umarım işinize yarar ama çok ilgililer gönül isterdi ki gidip orada taktırayım...