ışıklardan kastım menüdeki kapı trimlerindeki ışıklar, bende bu menüde ışıklar görünmüyor, renk değiştirebiliyorum menüden ondan sorun yok.Hocam daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilirmisiniz? Ambiyans ışıkları görünmüyor derken tam olarak neyi kastediyorsunuz. İki fotoğraf paylaşmışsınız ve ikisinde de ışıklar görünüyor.
ışıklardan kastım menüdeki kapı trimlerindeki ışıklar, bende bu menüde ışıklar görünmüyor, renk değiştirebiliyorum menüden ondan sorun yok.
evet ışıkların hiç biri görünmüyor ekranda, kodlaması nasıl olucak acaba, ambiansı taktırdığım yerde yapamadı, bilen vardır illa forumdaHocam orijinalinde oralarda aydınlatma yok bu yüzden medyada oralarda bir şey görünmüyor.
Fabrikasyon olarak kapı üst çıtaları var sadece. Cepler ve tutma yerindeki ler çinlilerin eklentisi.
Eğer ekranda ışıkların hiç birinin renkleri görünmüyorsa o zaman kodlamada bir eksik yapmış olabilirler evet
evet ışıkların hiç biri görünmüyor ekranda, kodlaması nasıl olucak acaba, ambiansı taktırdığım yerde yapamadı, bilen vardır illa forumda