Ambians Menüsündeki Işıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GolfR35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Hasan
Araç
Golf 7.5 Highline

Aracıma videodaki trimli ambianslardan taktırdım, renk ayarı multimedia ekranından yapılıyor, fakat ambians aydınlatma menüsünde ambians ışıkları görünmüyor daha net anlaşılabilmesi için resim ekliyorum

4.png

Ekran görüntüsü 2026-02-24 223539.png

Bu kodlamayla alakalı bir durummu?

Hocam daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilirmisiniz? Ambiyans ışıkları görünmüyor derken tam olarak neyi kastediyorsunuz. İki fotoğraf paylaşmışsınız ve ikisinde de ışıklar görünüyor.

Upvote 0
Hocam daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilirmisiniz? Ambiyans ışıkları görünmüyor derken tam olarak neyi kastediyorsunuz. İki fotoğraf paylaşmışsınız ve ikisinde de ışıklar görünüyor.
ışıklardan kastım menüdeki kapı trimlerindeki ışıklar, bende bu menüde ışıklar görünmüyor, renk değiştirebiliyorum menüden ondan sorun yok.

Upvote 0
ışıklardan kastım menüdeki kapı trimlerindeki ışıklar, bende bu menüde ışıklar görünmüyor, renk değiştirebiliyorum menüden ondan sorun yok.

Hocam orijinalinde oralarda aydınlatma yok bu yüzden medyada oralarda bir şey görünmüyor.

Fabrikasyon olarak kapı üst çıtaları var sadece. Cepler ve tutma yerindeki ler çinlilerin eklentisi.

Eğer ekranda ışıkların hiç birinin renkleri görünmüyorsa o zaman kodlamada bir eksik yapmış olabilirler evet

Son düzenleme:
Upvote 0
Hocam orijinalinde oralarda aydınlatma yok bu yüzden medyada oralarda bir şey görünmüyor.

Fabrikasyon olarak kapı üst çıtaları var sadece. Cepler ve tutma yerindeki ler çinlilerin eklentisi.

Eğer ekranda ışıkların hiç birinin renkleri görünmüyorsa o zaman kodlamada bir eksik yapmış olabilirler evet
evet ışıkların hiç biri görünmüyor ekranda, kodlaması nasıl olucak acaba, ambiansı taktırdığım yerde yapamadı, bilen vardır illa forumda

Upvote 0
evet ışıkların hiç biri görünmüyor ekranda, kodlaması nasıl olucak acaba, ambiansı taktırdığım yerde yapamadı, bilen vardır illa forumda

Evet bunun kodlamasını yapmak gerek. Ben şuan şöyledir diyebilecek bilgim yok.Ancak kodlana bildiğini biliyorum. Belki dediğiniz gibi forumda ilgili kodlamaları bilen birisi vardır.

Firmanında sözde profesyonel iş yapması ama yarım yamalak bilgi sahibi olması garip gerçekten.

Upvote 0

Geri